Aslihan94 Smv daha yeni atlattım bu diş ağrısını 36. haftadayım dişçiye gittim hiçbir müdahale yapamayız çok riskli dönemdesiniz kadın doğum doktorunuz eğer yazabilirse o bir ilaç yazabilir dedi bende doktoruma gidip yazdırdım antibiyotik verdi şuan ağrım yok şükür 😌
Sunavarol Essezen bende bütün gece uyuyamadım ağrıdan 34 haftalık bebeğim dişçiye gitsem müdahale olur mu acaba sorar mısınız ?
Yasp Bende çok diş ağrısı çektim yirmilik dişim çürümüştü en sonunda kadın doğum doktorum 15 hafta itibari ile lokal anesteziyle çektirebilirsin dişini dedi bende çektirdim 15 haftalıkken şuan 26 haftalık hamileyim iyi ki çektirmişim
Payan Sunavarol arkadaşım diş hekimi normalde işlem yapmak istemiyorlar ama ağrı dayanılmazsa da çekiyor tabi,38haftalık birinin dişini çektim demişti
Essezen Sunavarol merhaba canım yeni gördüm kusura bakma 🙏kadın doğum uzmanı izin vermedikçe müdahale olmazmış Ağrı kesici olarak parol Antibiyotik de amoksisilin kullanabilirsin
Velaguv Smv diş doktoruna gitmelisin bende yaşadım bir gece sabaha kadar ağladım resmen kafamı duvarşara vurdum sabah gittim çekmedi ilaç verdi iç doktorunhaftana göre izin verirse çekiyo ilac süresinden sonra