Melegimcanimkizim Kızlar nasılsınıız nst ler nasıl :) gün aldınızmı odalarınıza baktınızmı? Agrı sızı sancılarınız ne durumda :)
Prenseslerin_Annesi01 Melegimcanimkizim 35+4 deyiz nasıp olursa 17 şubata gün verildi aşırı rahmimde ağrılar karnmda sertlesmeler mide bulantısı ve bolca halsizliklerim başladı canım uykusuzluk sürekli uyanmada cabasi sağ salim doğuralim.. inşaAllah
Mucizemannesi21 Melegimcanimkizim bu gün kontrolum vardı nst biraz sanci cikti bende fark ettim nerdeyse 5 defa karnim kasillip sertlesti zor nefes aldim haftaya cuma tekrar konttole cagirdi suan normal dogum gözüküyor 35+5 tabi erken gelmezse doktorum en azinda 37 haftalik olsun dedi
Belinay02 Kızlar bende uyuyamıyorum bacaklarım belim ağrıyor kasıklarda baskı arada bir sancı oluyor 36+2 nst çektirdim ama birşey çıkmadı çıt yok şimdilik ama ben dayamıyorum daha fazla nefes alamıyorum 😖
seymaaa123 35+3 teyim henüz günüm belli değil ama sırt ağrıları ve bebeğin başının aşağı baskı yapmasından dolayı yürüyemez haldeyim 🥲 bu günlerde geçecek ama günler geçmiyor gibi 😂
Melegimcanimkizim Bende bu hafta gün alıcam dayanamıyorum artık ya ben bende degilim :) ne yedigimi ne içtigimi ne yattyıgımı ne kalktıgımı biliyorum 🧚🏻♀️ 38+0 istiyorum gün olarak 16 şubat ama insallah verir doktor.
ozgese-s Karnım çok sertleşiyor nst yalancı sancılar çıkıyor bebeğim ters geliş doktorum son zamana kadar beklicem dedi o sebeple gün vermiyor 😅
Melegimcanimkizim Zehra09 ay hadi insallah benim zaten mecburi sezeryan olcak gecmiş ameliyatımdan dolayı +3 gün bile dayananıca. MEcaaaliim kalmadı :) :)
Brlayayse 36+0 12 den sonra 🙃bolca kemik ağrısı gece uyuyamama vajinaya baskı kasılmalarım çok var geçen cuma girdk nst ye ama sancı çıkmadı karnım çok az aşağı indi 😀ve tabii nefes alamıyorum😏
Gozde-Doga12 36+4 geceler haram 😭dayanılmaz kasik bel ağrılarım var 14 Şubat’ta gelişimi uygun olrsa sezeryan yapicam Allah’ım hepimizin kucağına sağlıkla versin inşallah 🙏
Klkseda 35+6 olucak 00’dan sonra 🙏 Doğum normal 2. Hamileliğim bebeğin başı doğum kanalında sezaryene gün versem beklemeyebilir dedi o yüzden ne zaman gelir bilinmez ama gelsin istiyorum bir an önce dayanamıyorum artık 🥺
Deletedmom_33 Melegimcanimkizim Yarın muayenem var 36+2 de sezeryan görünüyordu kesinleşirse gün alıp gezeceğim oda 🤗 Ağrı sızı gece bazen sırt üstü uyuyor oluyorum o zaman oluyor veya saatlerce sağ veya solumda. Bazen kasıklarımda ani olup geciyo WC için kalkarken. Onun dışında iyiyiz
Melegimcanimkizim Zehra09 hayır ilk gebeligim :) daha önce myom ameliatı olmustum ıyuzdem dogumum mecburi sezeryan ay bide covid oldum 10. Günüm ama hamilelik agrıları burun tıkanıklıgı halsizlık bide covid hepsi birbirine girdi 🤧