ahlasinannesi Bb2756 sancılarında başladı mı canım ve daha önemlisi düzenli mi 10 dk’da 3kez gibi. benim nişanım geldiğinin ertesi günü doğumum oldu
Merve_KOPUK Bb2756 sakin ol canm 38+5.haftadaym 4 gun önce nisanım geldi ama tık yok bugun nstye girdim sanci falanda cikmadi olmayinca olmuyo yani beklemede kal suyuna dikkat et 😊
Deryabelinay Bb2756 kesinlikle doktoruna bildir canım ilk doğumum da nişanım geldi ve gecesine sancılanmıştım sağlıkla al kucağına inşallah 💐
3_kezanneoluyorum Bb2756 doktorunla görüş mutlaka herkesin doğumu farklı oluyor kimisi nişan gelir gelmez doğum yapıyor kimiside haftalar sürüyor. Açıklık sancı bunlara bakabilir doktor
Bahar1508 Son günlerin mi desek haftaların mı yoksa 😂😂 Allahımm bebek geliyor 😍😍🐣🐣 bilmiyorum ne yapılır nişan gelince benim daha var 30 haftalık bi doktora git bence
Rukiyeqltntssss Korkma canım nişan gelince doğum hemen başlamıyor benim nişanım geldikten 3 gün sonra doğumum gerçkleşti
Prenslerinannesi_ Benim nişanım geldikten sonra sancım başladı 12 saat sonra doğum yaptım bence doktorunla görüş mutlaka
melikerdm Benim nışanım geleli 1 hafta olucak yarın daha hiç bir belirti yok doktora gittiğim de 1 cm açıklık var dedi
3_kezanneoluyorum Bb2756 mutlak doktorunla görüş numarası yoksa acilden giriş yap doktoruna mutlaka bilgi verirler