Prenseslerin_Annesi01 Muberenay_25 2 buçuk yaşında ki kizimdada çıkmıştı uyuz bize bulasmadi ama bulaşıcı dediler de saglik ocağına götürdüm krem verdi geçti iki günde sirkeli suyla banyo yapın kıyafetlerini zi kayntmaya atın şifa olur bebeğe de geçmez korkmayin
Muberenay_25 Prenseslerin_Annesi01 inşallah canım inşallah sirkeye başladım gebeyim ya gecmez dimi ona anne karnında
Ezgiduru Fulyaaa1 sarcopte diye ilaç var yag kıvamında lavamta kokulu. 3 4 ay ugrastik artik utudem ve çamaşır yikamaktan psikolojim bozulmuştu. Bu ilaci kullandik 1 haftada bitti gene de 2. Haftayi da uyguladık. Sukur diyorum sadece pahali
Fulyaaa1 Muberenay_25 anne karnında geçmez canm ama doğduğunda temasla geçer vaktin az hemen cildiye git
Fulyaaa1 Ezgiduru doktora harcadığımız para haddini aştı parası önemli değil ah ni geçse nerden aldınız
Ezgiduru Fulyaaa1 bence bi deneyin bizde vilkinson, kwellada, bide bisi daha kullandik asla fayda etmedi butun battaniyeler çamaşırlar yuksek derece de yikanmaktan yamuldu. Ama sukur gecti valla
Ezgiduru Muberenay_25 eczanede de var ben trendyoldan aldim orda saticiya sorabilirsiniz hangi eczanelerde olduğunu 199 falandi fiyat