Ssymysf İlk gebeligim ve haliyle acemiliğim sancılar ve kasılmalar oluyor belli araliklar ile illaki kanama yada su gelmeli mi hastameye gidilmesi icin sancılarin siddetinin artması mi beklenmeli ne yapmalıyim bilgi verir misiniz
hunilimom Ssymysf önemli olan sancilarin genellikle belden kasiklara doğru başlayan bi sancı oluyor adet agrisi gibi saat geçtikçe siddeti artar dakika kısalır 5 dk düşünce hastaneye gidebilirsiniz once nisan gelebilir kırmızı sunuldu bi yapı oluyor hemen doğum başlıyor demek değildir haftalar da süren var günler de
Acemianne__ hunilimom ilk başladığında ağrı aralıkları cok uzun olabilir mi peki ne sıklıkla başlıyor
hunilimom Acemianne__ evet uzun oluyor saat basi başlayıp 5-10 ar dakika ara İLE düşüyor düzenli olması önemli yalanci sancılar gelir çok can yakmaz 1 kaç saat sonra tekrar gelir ama doğum sancısı her geldiğin de sideeti artar süresi git gide kısalır sizi oturtmaz yürüyünce yada hareket edince bi tik daha rahat olursunuz ben sürekli doğum anında gezdim sancı geleceğini hissettiğim zaman çömeldim