Ozgamzeoz Aralık ayında gebe kalamadım . Ocak ayında tekrardan denicektik ama enfeksiyondan dolayı ara verdim . Şubat ayı ara verirmiyim bilmiyorum. Sizler ne durumdasınız.
CeynoO Ozgamzeoz benimde asiri derecede enfeksiyonum vardi bekarliktan beri . Ben hic ara vermedim . Oldu cok sukur.
Ebru060619 CeynoO nasıldı enfeksiyonunuz, benimde bekarlıkdan beri hiç geçmeyen enfeksiyonum var akıntım hep sarı ve yeşilimsi, fitil kullandım bitti ama korkuyorum enfeksiyon bitmedi ve eşimede geçer diye ilişkiye bile giremiyoruz 😔
CeynoO Ebru060619 esinizle doktora gidin oda.kendine baktirsin yemyesildi benim . Condomsuz iliskiye sakin girmeyin . Cocuk dusunuyorusaniz temizliginize cok dkkat edin ozellikle esiniz.
Ebru060619 CeynoO hangi bölüme gittiniz peki, eşim üroloji bölümüne ayrı gitti bende kadın doğuma ayrı gittim fitil kullandım fakat geçmedi hala devam ediyor yine gidicem doktora, eşimle birlikte mi gitmem lazım acaba kadın doğuma
Ebru060619 CeynoO ya bilmiyorum bunu çok teşekkür ederim, daha 4 aylık evliyiz 3 aydır korunmuyorduk, pek bir bilgim yok bu konularda o yüzden ne yapıcağımı bilmiyorum pek 😔🤷🏻♀️