Haybeybi Mide bulantım var ama daha çok yemeklerden iğrenme, keyifsizlik var bende. Yemek yemek aklima gelince midem bulanıyor, kusma yok. Doktorum prilam verdi işe yararıyor mu ?
Prenseslerin_Annesi01 Haybeybi valla çok da yaramiyo içince az oranda olsa da durduruyo ben icmeme rağmen perisandim
Haticesen_ Haybeybi ben 26. Haftadayım prilam sayesinde ayakta duruyorum içmediğim zaman bulantılarım başlıyor mahvoluyorum
Babylove06 Bulantma fayda etmıyo ama kusmayı azalttı onu içmezsem hem bulantı hemde kusmadan perişan oluyorum
Sevdapl Haybeybi yapıyordum her gün yemeğimi de yaptım yedim de. Etten tiksindim et yemekleri yapmadım sadece.
Htcbcc Bir nebze fayda ediyor ama tamamen kesmiyor tabi ki. Haptan ziyade başka şekilde bir şeyler tüketerek geçse keşke tecrübeliler varsa paylaşsın bizlerle
Haybeybi Htcbcc Sizin bebiş ne kadarlık? 3. Aydan sonra geçer diyorlar ama benim daha 9 haftalık daha cok var 🤦♀️
Prenseslerin_Annesi01 Haybeybi çok yağlı baharatlı yeme canım az ye sık ye ama valla başa gelen çekilir tatlı yorgunluklar bunlar geçer inşaAllah bu bı süreç sağlıkla kurtulalım
Haybeybi Grayworldinsideme yemeklerden tiksinmeyi de gecirdi mi benim en buyuk sorunum o yoksa kusma öğürme yok
Grayworldinsideme Haybeybi yani yüzde yüz diyemem ama mutfağa giremiyordum yemek yapmaya başladım şu an 13. haftadayım. Hala yiyemediğim çok şey var mesela soğanlı şeyler asla yiyemiyorum.Yüzde yüz geçmez ama çok rahatlarsınız
Burcuozerdem Haybeybi evet doktorun dedigi gibi kullanirsan yariyo bende çok aşırı derece de olmustu 1 doz yetmiyordu
aysnrsvs Haybeybi benim bulantima çok iyi geldi 25 haftalik oldum icmedigim zaman hala bulantım oluyor
Rabia344 Haybeybi ben 6. Haftamdam beri kustum mide bulantısı yaşadım. Prilam içsem dahi yine kötü oluyordum. En son serumlar alıyordum. Hala ara sıra alıyorum. Şimdi doktorum zofer de verdi günde 1 tane onu alıyorum. Gece yatmadan önce de 2 tane prilam içiyorum. Yemeklerden ev kokusundan temiz havadan bile midem bulanıyor. Hayattaki her şeyden soğudum.
Haybeybi Rabia344 Allah kolaylık versin inşallah tez zamanda geçer bulantılarınız 🙏 şuan kaçıncı haftadasınız