FKHA Kızlar günde kaç defa ve ne zaman içiyorsunuz 1 den fazla içen var mı doktorum bana gece yatmadan 1 tane yetmezse 2 taneyi birden al dedi
Dbe24 FKHA ben bazen günde 3 tane içiyordum ama gece yatmadan içtiğüm gün boyu tuttuğu için sadece gece içmeye başlamıştım ama 3 taneye kadar içebilirsiniz zamanıda siz nasıl isterseniz ona göre için yemekten sonra içmek daha iyi oluyor ama
FKHA Dbe24 bi tane denedim ama kesmiyor canım bende şimdi 2 tane alarak deneyeceğim bu gün de umarım işe yarar kusmalar mahvediyor 😞
FKHA Babylove06 bende 1 denedim olacak gibi değil 2 tane alacağım şimdi insallah işe yarar cok zordayım 😞
Dbe24 FKHA o zaman 2 tane için bi zararı yok fazla doktorlarda en fazla 3 kimisine 4 tane diyor parolda aynı şekilde zaten mg düşük olduğu için zararıda düşük etkide inşallah biter mide bulantısı ve kusmanız 🙏🏻
Azra_Mom FKHA gece yatmadan 2 alıyorum ilk zamanlar bilmediğimden 1 alıyordum asla işe yaramıyor içtiğim ilacı da çıkarıyordum doktorun öyle diyorsa deneyebilirsiniz ama bende işe yaramadı sonradan öğrendim kullanımını gece yatmadan 2 alınca çok iyiyim
FKHA Azra_Mom ikisini birden aynı anda mı alıyorsunuz arayla mı bende bugün deneyeceğim bakalım insallah faydasını görürüm
Azra_Mom FKHA arka arkaya canım şaşırtıcı ama böyle alınıyor bende şaşırmıştım bir zararı yok en masum bulantı ilacı diyor zaten doktorlar hafif ama farklı kullanım şekli var