Sinemmmasya Fatma0 Benim saçlarım siyah hint kınası yapıyorum sende saç rengi tonuna göre yapabilirsin
Brckckk Fatma0 ben hamileyken boyattım bir sorun olmadı deriden geçen bir durum yok sadece solunum yoluyla bir sorun olursa diye onada 2 kat maske taktım hamileyken boya yapılmaz diye birşey yok çekinmeyin
Handecik Ben hamilelikte kullanmadım da hamilelik öncesi Green thrapy kullanıyordum koku hiç yoktu cok memnundum içeriği de güzel bir boya, simdi her ihtimale karşı kullanmıyorum ama
Fatma0 Handecik bende hiç kullanmadım hamilelik sürecinde fakat çekim olacak ve uzun zamandır boyanmadığı için çok kötü olmaya başladı saçlarım doktor doğal kullanabilirsin dedi
Nazlimom Fatma0 bende çekim yaptırıcam dipleri koyu baya lorealin sprey boyasından almayı düşünüyorum
Fatma0 Sinemmmasya uzun süre kullandım ben hint sonra araştırınca o daha çok zararlıymış 🤦🏻♀️O yüzden bırakmıştım
Fatma0 Brckckk maske kesinlikle takarım zaten normalde rahatsız ederdi kokusu şuan daha çok eder eminim doktorum açık hava olmak şartıyla boya dedi koku İÇİN