Hilal1407 merhaba canım bendede pco var hemde aşırı düzensiz 3-4 bazen 5 ayda bir adet görüyordum doktorumla sıkı bir takibe girdik önce hormon testlerim yapıldı ama süreç adet görmediğim için uzun sürdü hatta dayanamayıp gidiyodum doktorumdan adet sökücü alıp onunla adet görüyordum. Herneyse hormonlarım normal çıktı kendi kendine yumurtalıklar şişmediği için bana bir ilaç verdi 5-6 gün kullandım gittim ama yumurtalıklarım hiç tepki vermedi baya bi moralim bozuldu tedaviye başladığımda 1 buçuk senelik evliydim. Aradan zaman geçti bir sonraki adetimi bekledik 3 buçuk ay sonra gittim bana femara diye bir ilaç verdi onuda 5-6 gün kadar kullandım 3 gün sonra tekrar gittim ve biliyorsun bizde bir çok yumurtalık olduğundan dolayı hepsi birden şişti o ara düzenli ilişkiye girdik 1 gün arayla bu süreç 2 hafta falan sürdü takibi falan ve güzel haber süreç bittikten 15 gün sonra geldi . Hamileydim ve şuanda 36+4 haftalık hamileyim yakın bir zamanda kavuşucaz inşaAllah dilerim Allahtan sende tez zamanda hamile kalırsın zor stresli bir süreç ama pes etme sadece olmuyor falan diye üzülme başkasının söylediklerini kafaya takma özellikle eşinle konuş sana birşey yansıtmasın bu konuda kaynanan falan soruyormuşya ondan bahsediyorum aynısını bende yaşadım ama neyseki 2-3 sefer söylediler zamanı geldi artık diye bizde inşallah deyip geçiştiriyorduk. Demem o ki sende düzenli bir doktor bulursan kendine durumunu anlatırsan sana yardımcı olacaktır. Bu sürexi devlet hastanesinde zor geçirirsin benim eşim hastanede çalıştığı için( özel hastane) doktorumla görüşmek istediğim an gidiyordum 1-2 gün arayla. Artık 2. Evim olmuştu hastane ama hiç üşenmedim hergünde gidip gelebilirdim yeterki güzel haber alayım diye rabbim yardımcın olsun çok uzun yazdım özür dilerim :)