butterfly4 Corona olan hamile arkadaşlar 6 aylık hamileyim corona oldum doktor sadece parol kullanabilirsin dedi, dayanmaya çalışıyorum ama baya da kötüyüm sizler kullandınız mı ilaç
Payan butterfly4 sadece parol ve her zaman kullandığım vitaminler,benim öksürük ve balgam devam ediyor,ben de ağır geçirdim 10günden sonra yavaş yavaş rahatlıyorsunuz,iyileşmem inanılmaz minik oluyor,üzülmeyin geçecek inş
Svg02 butterfly4 benim de bugün pozitif çıktı teslim. Parol kullanıyorum 2 gündür. Doktorum kullanabilirsin dedi canım
Melegimcanimkizim butterfly4 bugün 10. Günüm kan sulandırıcı igne kullandım kreval öksürk surubu içtim burun spreyi parol c vitamini ve hep kullandıgım vitaminlerimi içtim. Bugün öksürügüm biraz arttık doktorum klamoks antibiyotige başladı. 35+2 yim 🤷🏼♀️ Hala halsizim ve heryerim agrıyo aşımda yok. Valla bunaldım artık hamilelligin verdigi sıkıntı stres yetmiyomış gibi bide covidle ugrasıyorum 😞
EdaSunar butterfly4 bende baya ağır atlatmıştım canım ama ilaç her türlü bebeğe de etki ediyor diye hiç kullanmadım. Bol bol Meyve sebze tükettim hiç bişey yiyemediğim zaman bile çorbayla meyve yemeye çalıştım 10 günde 7 kilo verdim doktorumun verdiği vitaminleri de hiç bırakmadım. Avokado tüketmeye çalış vitamin açısından aşırı zengin moralini yüksek tut bu dönemde herkes moralinle oynar kimseyi takma. Bende servikal yetmezlik var onu bile koronaya bağlayanlar oldu sen düşün🤦♀️
butterfly4 @Anneoluyorummmm o zaman ben de içeyim ya baya kötüyüm benim de aşım yok, parol çocuğa zarar verir mi diye korkudan içmiyordum
Anneoluyorummmm @butterfly4 Zaten bende cok korkdum ama içtim doktorum iç dedi kaç kere sormusdum :))) ama tekrar sor sen kaç saat ara ile falan baska ilaç önerdi mi
butterfly4 @Anneoluyorummmm hayır sadece bunu içebilirsin dedi ben de iyi olucam diye diye erteliyorum ama hiç iyi değilim
1prens1prenses1402 4 ile 6 saat arayla günde 3 taneye kadar icebilirsiniz fazlasını içmeyin bol bol meyve tüketin portakal mandalina kivi kar gibi birde d vitamini alimina dikat edin sık sık terleyip duşa girin fazla ilaca yuklenme taraftarı değilim ben ateşinizin cıkmamasına özen gösterin yeterli 😍 çok geçmiş olsun
butterfly4 @1prens1prenses1402 çok teşekkürler ben de hiç ilaç taraftarı değilim geceleri hiç uyuyamıyorum dünlenemedigim için de iyi olamıyorum parol iyi gelir belki
1prens1prenses1402 butterfly4 tabiki o kadar ağrınız varsa parol icebiliyorsunuz bende 35 haftalık hamileyim 5 6 gündür benimde burnum ve sağ kulağım tıkalı ara sıra oksurugum ara ara halsizlik oluyor ama test vermedim versem belki bende pozitifimdir
butterfly4 @Payan ayyy o kadar uzun sürüyor mu😞 neyse allah daha kötüsünden korusun, ben de rutin aldığım vitaminleri alıyorum şimdi bir de parol alayım
butterfly4 @Anneoluyorummmm ateşim normal çok şükür ama bedenimi ve kafamı hissetmiyorum, kan sulandırıcı içmedim doktor öyle bişey demedi ki
FatmaUnal 35+3 malesef bende 3.gunum.bugun iyim vucud ve bas agri gecdi. Oksuruk gicik var artmaz inseAllah.2 gun parol kullandim bol c vitamini ihlamur beslenmemize dikkat ederek atlatcaz inseAllah.cok gecmis olsun.
Dobbymommy Melegimcanimkizim Merhaba çok geçmiş olsun, benim de eşim 3 gün önce pozitif çıktı dün gece test yaptırdım sonuç bekliyorum dünden beri göğsümde Batma oluyor sanki öksürük başlayacak gibi. Kan sulandirici iğneyi nereden yapıyorlar çok merak ettim, covidken gidip gelmek sıkıntı olmuyor mu ki hastaneye
Akduman41 Dobbymommy merhaba geçmiş olsun. Kan sulandiriciyi kolunuzdan kendiniz yapiyorsunuz hastaneye gitmiyorsunuz
Melegimcanimkizim Dobbymommy çok geçmiş olsın ben kendim yapamadıgım için mecbur hastaneye gidip yaptırdım.