Ozgeyrsc Kbrskr bende forum açmıştım nisaya gidenler varmı die bende gidiyorum nejla ülkere şuan memnunum fakat ulaşabilceğim acil durumlarda bi numarası yok sizinde öylemi kızlar
Kbrskr Ozgeyrsc benim su ana kadar acil arayabilicegim bi durumum olmadi cok sukur bi numara verdi ama denemek lazim aslinda :))
ElifAkaln Ozgeyrsc valla doğrusunu söylemek gerekirse bidahaki doğumumda ona gitmeyi düşünmüyorum çok yoğun ve odasına girmemle çıkmam bir oluyo
Kbrskr Ozgeyrsc ben cati muayenesinde kendimi kastım baya gozumde cok buyuterek gittim biraz acidi aslinda doktoruda normal dogumdan uzaklastiriyomus bu kendimizi kasmalarimiz ama elde degil :/
Kbrskr Genelde kimse doktoruna ulasamiyomus zaten oyle bi sıkinti varmis ama bu durum cok can sıkici her an hastaneye gidemeyiz ya 😑
Ozgeyrsc Kbrskr çoğu kişi msj faşan atıyo doktoruna ben istedim dediler numarası yok hastaneyi arıycaksınız
NaimeYilmaz Derya hanıma gıdıyordum numarasınıda verıyor elbet 🤷♀️ Dogum yaptm hala sorucagm seyler oluyor olgılenıyor sag olsun