Aysemeryem 31 hafta 3 gunluguz ayaklarim cok sis nasil iner tuzlude yemiyorum 😔 cok rahatsız ediyor sizler ne druumdasiniz
Deletedmom_33 Aysemeryem Benim 33+0.'da sağ ayak parmaklarınin(3-4.) Üstünde kendiliğinden hafif sızlama oldu. Akşama doğru arttı. Şişti filan. 36+2 oluyorum 00 itibariyle daha 4 gündür evde topallamadan yürüyorum. Ortopedi doktoru eklem kıkırdak iltihabı dedi. Parmak uçlarına basamiyordum. Uzanırken vs ağrı olmuyordu ama basamiyordum üstüne. Ayakkabı zaten giyemiyordum. Daha 2 gün önce çıktım yeni dışarı kaç haftadır. Prepagel jel verdi. 15 dk da buz koy şişliğe demişti.
Neslihan81 Aysemeryem bana doktorum soda içme dedi ama yine aynı ben de günde 20 dk ayaklarimi duvara dayiyip yatıyorum biraz faydası oluyor normalmis ama şişmesi
Aysemeryem 1prens1prenses1402 insallah kalici olmaz dogumdan sonra gecer yada dogurana kadar iyice sismeyiz 😔
1prens1prenses1402 Ben oğlumu sezeryan doğum yaptım 2 sene önce sezeryandan sonra davul gibi olmuştum ödem olmuştu hep 1 hafta 10 gün sonra gecmişti bunda da öyle olcam diye korkuyorum zaten suanda da ödemim var bi daha öyle olursam eyvah eyvah 😂😂
Aysemeryem 1prens1prenses1402 ayy gercektenmi vala ilk kizimda hic boyle sikinti yasamaadim bundada sislik olunca tuhafima gtti hem agri yapiyo hemde rahatsz ediyo 😔
1prens1prenses1402 Aysemeryem bol su için ayakları dikip öyle yatın diyorlar ama yok anam hiç fayda etmiyor😏
Aysemeryem Neslihan81 galiba her hamilelik bir degil demekki saglicakla kucagimiza alalim insallah bugunlerde gecer