esmerrmm Kizlar baget yüzüğün taslari dusuyormus sizce nerden alirsam düşmez daha iyi olur ve kararma yapmamasi icin kaçlı olmasi lazim . Hepsini cevaplarimisiniz yüzük sansimi kaybetmeden hemen arastirmalara girmem.lazim 😆
SayeMom esmerrmm ben tektaşımı zenden aldırdım kesin ve kesin tercihim zendi yani kuyumcularda ayda 1 taktırmaya gidersin onlardaki normal taş değil zenden aldım 0.48 cr prenses kesim tektaş yüzük 10 ay oldu 1 kez cıkarmadım parmağımdan parıl parıl parlıyor 🥰
Deletedmom_7156 esmerrmm birini zenden birini kuyumcudan aldi eşim kararma olmadi ama taş düştü zenden alinan 0.24 karat kuyumcudan alinanda 0.12 karat ( düşen taşları kenarında olanlar ortadan hiç düşmesi ) oda ben çamaşır suyuna filan soktum için demişti kuyumcu
Deletedmom_29 esmerrmm Eşim atasaydan aldı 2 yıldır kullanıyorum yere defalarca düşürdüm hiç bir taşı düşmedi kararma vs olmadı 0.35 Karat benimki
esmerrmm SayeMom 0.48 cr ne anlama geliyor neye dikkat etmem gerekiyor alirken mesela 0.19 falanda var sayisi dusuk olunca ne oluyor
esmerrmm Deletedmom_7156 galiba zenden alicam cpgu kisi zen diyora bu karat şeyini anlamadim o ne oluyorki
esmerrmm bakin bu yuzukte biseyler yaziyornustundeki kagitta kararirmi bu kuyumcudan . Actigim 2. Post bu bilgilere sahip olanlar yorumlasin please 😚
Deletedmom_7156 esmerrmm benimki böyle degil kenarindada taşlar olduğu için minik minik onlar düştü bi iki tanesi ama zendekinden çok memnunum böyle bi kağıt yoktu elime ulaştinda bende
SayeMom esmerrmm tektaşın icindeki taşların büyüklüğü yada kücüklüğü anlamına geliyor 0.10 karat (cr) yüzük aldıgında parmağında ortadaki tası cok kücük olup gözükmeyecektir etrafındaki demir daha büyük olur taş küçücük durur karat arttırkça parlaması ve içindeki taş büyüklüğü büyür
babynil @esmerrmm bu yuzuk altin sanki. Altinbas atasayda da boyle bulursun ama zendekiler pirlanta. Sen pirlanta mi yoksa normal tas mi alicaksin?
Temmuzannesii28 esmerrmm biz Zen’den aldık ama pırlanta 2 senedir hiç çıkarmadan takıyorum asla düşme olmadı senelik bakımınıda yaptırdım 😊
Deletedmom_29 esmerrmm Kuyumcudakiler beyaz altın olabiliyor pırlanta baget yüzük alın. Karat pırlantanın ağırlığıdır
Deletedmom_7156 esmerrmm karat demek altinda ayar nasılsa 8 14 22 diye pirlantada öyle ağırlığına göre gidiyor bende tam bilmiyorum eltim demişti banada
Temmuzannesii28 esmerrmm 0.62 karat canım ve ben hemşireyim hastanede elim sürekli baticonun dezenfektanın içindeydi çok şükür hiçbi şey olmadı 😂
Armess_loya esmerrmm karat yüzük ayar derecesi 0.19.. 0.48 vs sayı yükseldikçe atar büyür fiyat artarhttps://media.tenor.com/images/b7d51e37bfd2a2bdfb713bc32f17cb87/tenor.gif ahanda böyle birsey olır😂😂🤣😬
Deletedmom_29 esmerrmm Karat az ise taşı küçük olur , karat fazla ise taşı büyük olur hali ile ağırlıkta büyük olur. Zen , Atasay , blue daimod buralardan alabilirsiniz ben Atasaydan aldım2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum