ZeynepDua Gmzd kendisine gittim memnun kalmadim ya anadoluya gidiyorum yakin die doktorumdan cok memnunum suanlik Murat bey.. konutlarda neredesinz acaba anaokulunun o kisimdayim ben yakin miyz acaba
Ataly Pelinerkan3008 ben gep bayan doktorlara gittim oyuzden başak göçer sakina rahimli ocakoglu ozlem özgün hanım bu 3.cok iyiydi aslinda diğer kadın doktor larda iyiydi ya
ZeynepDua Gmzd biraz ara var ama onbes dk ole cok deil ben yerlisiyim diyebilirim yaa 97 den beri konutlara aboneyim cok sukur sok seviyorum orayi evlendim esimide getirdim 😃😃 ilk bebek mi senn benim ilk cok heyecnli cok deisik geciyo
Berrasirin Ataly bende 26. Haftamdayim ilk defa şehir hastahanesine gidecem biraz bilgilendirirmisiniz rica etsem ..Muayne olmadan once gebe izlem yapiliyormu ? Arastirma hastahanesinde gebe izleme gitmeden muayne olmuyorsun sehir has.oylemi diye sormak istedim .
ZeynepDua Btlsa Evt yanilmiyosam 13 haftalik filandik sanirim kiz dedi ama ben devletede gidiyorm onlarda erkek dedi keske hic soylemesydiler psikolojjm bozldu smdi 18 haftaligiz detayliyi bekliyorm en net orda cikar sanirim sizin ne kadrlik bisy soylenmedi sanirm size
burcusami Doc dr mehmet aral atalay a gidiyorum cok memnunum, özel muayanesi var, isteğe göre doruk hayat jimer medicana pembe mavi hastanelerine gidiyor doğum icin, fiyatlar da 9 binden başlıyor
Btlsa ZeynepDua benim daha 11+3 ayın 5 inde çağırmıştı beni ikili test için ama ben devlette yaptırdım ayın 10 unda alacağım sonucu. O yüzden sonucu alıp öyle gideyim diyorum 14 ünü falan bekleyebilirim. O zaman 13+5 gibi olur belki söyler murat bey
ZeynepDua Btlsa evet bnde devlette yaptirdim bakiyo kendisi saolsun ilgili bi doktor.. insallah hayrlisyla guzl sonclansin
Bernadenizserkan Gmzd Medicana Volkan bey e gidiyorum 7 haftalık hamileyim dün gittiğim de sormuştum doğum ücreti 9 bin dediler sompo sigorta ile anlaşmaları varmış 9 muayene hakkı yapılacak testler de %20 indirim doğum ve doğumdan sonraki ilk anne ve bebek muayenesi ücretsiz 8100 TL fakat doğum epidural yada spinal olursa +1800 TL dediler şubatta fiyat değişecebilirmiş