benimmdunyamm İlla bu devlet hastaneleri bir terslik çıkartmasa şaşarım yanii rica ettim yasak dedi illa özele gitmemizi istiyorlar bunlar ne olacak sanki çekince
RaYaRY benimmdunyamm Canım ben özele gitmistim ilk kalp atışı için şimdi dinleticem bile demedi iki saniye sürdü kamerayi esim acinca kapida durun dedi
RaYaRY benimmdunyamm Sonra devlete gitmeye karar verdim devletteki doktor benimle o kadar ilgilendiki yarım saat bebegimi inceledik
Deletedmom623737 benimmdunyamm Ne kadar tuhaf bu devletteki doktorlar ya özele gidiyorum her seferinde soruyor doktorum video cekecekmisin diye
3mlek2bebkannesi RaYaRY hangi devlet hastanesi ve doktorun kim canım ben develete gidiyodm perinatoloji olmasına rağmen 10 dk sürmüyordu muayene birazda ilgisizdi bıraktım şimdi
benimmdunyamm RaYaRY doktorum genel olarak iyi birisi ilgili ama sinirlendim bugün ne olacak sanki yani çeksem illa para ver özele git diyor bunlar
altnbebek Ben özele gidiyorum bende çekmek istedim eşim için bu seferlik geçti bir dahakinde çekersin dedi bir daha dinletmiyim dedi bende üstelemedim zaten
yagmur_s benimmdunyamm cidden doktor önemli. Ama devlette daha çok sorun çıkıyor böyle. Aslında en doğal hakkımız yani.
benimmdunyamm yagmur_s aynen öyle doktor iyi olmasa giderim özele de 1 tane özel hastane var ve bir doktor var o yüzden gitmiyorum doğuma kadad yeni bir doktor gelir diye düşünüyorum Allah’a buyuk konusmuyim devlette doğurmam ister sezeryan ister normal dogurmammm
Melisahinn benimmdunyamm ben özele gidiyorum eşimi özellikle kendisi çağırıyor odaya gel bakalım bebişinize diye doktorla alakası var sanırım canım kalp atışını vs çekdik çok şükür
benimmdunyamm Melisahinn özel olunca istee diyorum ya bunlar istiyor ki illa parayı ver git özele doktor iyi olmasa giderim özelde Allah’ın cezası yerde 1 tane ve içinde en sevmediğim doktor var ona gitmek yerine devlete gidiyorum
Moonlighttt benimmdunyamm yasak falan değil yani işlerine gelmiyor sırada çok kişi olunca muayeneyi çabuk sonlandırmak istiyorlar kaç kere devlete gittim her seferinde ultosonla bakıp yanlış tedavi uyguladılar
benimmdunyamm Velaguv bazı şeyleri abartiyorlad hele o tıbbi sekreterlerin kafasını duvara surtesim geliyor
Melisahinn benimmdunyamm o güzel canını hiç sıkma kuzum benim yapacak bir şey yok devlet hastanesinede takipliyim bazı testleri orda yaptırmayım demiştim test bile istemediler guatrım var hamilelikte artıyormuş diyorum hapını kullan diyor
Velaguv benimmdunyamm ben birini dövecektim hastanede detaylı ultrason var ama salak yok dedi özele göndermişti boşa para vermiştik sonra öğrenince yolacaktım kadını o yüzden imkanım varsa özel
Deletedmom547899 Genel olarak yasak mı acaba devlette.Bunu duyduğuma üzüldüm 😐Eşimle uzak yaşıyoruz kalp sesini videoya alırım gönderirim diye düşünüyorduk