altnbebek Kızlar önümde ameliyatlık bir süreç var etrafında ameliyat olan varmı gebeyken 2. Bucuk aylık şuan 4 aylık olması bekleniliyor.
benimmdunyamm altnbebek bir arkdas bobreginde bir sıkıntı olmuştu tel falan takmışlar di sanırım hamileyken
3mlek2bebkannesi altnbebek burda bi postta okumuştum elinden ameliyat olmuş genel anestezi ile bi sorun olmadı yazmıştı
CMarslan13 altnbebek Ben 3 şubatta 10 haftalık gebeyken kist ameliyatı oldum 10 cm idi torsiyon olmuştu açık ameliyat sezeryandan farkı yok kesiğin bebeğim şimdilik iyi elhamdülillah
altnbebek CMarslan13 narkoz verdiler bebeğe bir zararı oldumu peki bana kalbi dırabilir gibi konuştu doktorlar narkozdan dolayı bende 12 haftalığım ve yumurtalığımda 13 cm kist var
CMarslan13 altnbebek genel anestesi yapmak istemediler bebeğe zararlı diye epidural yaptılar önce dayanamayınca genel anesteziyle oldum ameliyatı düşük riski vardı şu an bi sıkıntı yok ben şiddetli ağrıyla gittim ameliyat olmak zorunda kaldım
babynil @altnbebek 7.haftamda safra kesemi alcaklardi benek kucukken alabilirz dediler sonra degerlerim duzelince almadilar. Ama belirli haftalarda yapabiliolar bebek etkilenmsin die