RaYaRY Kızlar 15 haftalığım hamileligi öğrendiğimde 5 haftaliktim 55 kiloydum 15 haftalıkken gittim yine 55 çıktım bu bebek nerde 😅
Mrv1007 RaYaRY acele etme, 25’lerden sonra gösteriyor bebek nerede olduğunu 🤣🤣🤣 ben 15. Haftamda hamile olduğum kilodan daha zayıftım kusmalardan dolayı erimiş bitmiştim. Şimdi 32 oldum hamile pilatesi ve yürüyüşle destekliyorum kilodan nefret ederim çünkü, ona rağmen bebiş belli ediyor nerede olduğunu 🤣
Seyma_ck RaYaRY merhaba 18.haftaya kadar kilo bile verdim ben.18.haftadan sonra bi başladım kilo almaya her tartıya çıktığımda almıştım acele etmeyin eninde sonunda alınıyo😇
sheyda1991 RaYaRY ben 28. Haftamdayım. Gebeliğin başından bu yana 9 kilo verdim. Hala da geri almadım verdiklerimi 😂
RaYaRY Zehra9616 Normalde yemedigim şeyleri yedim kesin kilo almisimdir bu kadar yemege dedim ne bilim ahhah
Zehra9616 RaYaRY bende oyleyimde belirli haftadan sonra bebise gidio yari yariya yediklerimiz oyuzden oyle dusunmussundur
Seyma_ck RaYaRY bebekte gayet sağlıklı😇bulantı ilacı sayesinde ceviz,meyve,yoğurt,fındık,günde 1 yumurta yemiştim o dönemlerde.Şu anda daha iyiyim hala devam bebe beslensin diye
Rumeysaasgin Bende 21 haftalığım hâlâ aynı kilodayim ama 30 haftadan sonra öyle bir hızlı kilo alınıyor ki siz bile şok oluyorsunuz yani boşverin ne kadar geç kilo alsanız kârdır bence 😁
Kubrailkan 20lerde başladım bende kilo almaya,şimdi 25teyiz yine durdu gibi ama bebişim iyi maşallah🥰🙏
Tazeanneeeesi2507 RaYaRY kusma bulantın var mi bende vardı kilo alamadım bende ama doktor şuan erkenden aldığın kilolar yağ olarak kalır almaman daha iyi dedi alacağın zaman gelecek dedi bana
Tazeanneeeesi2507 RaYaRY normal çok kilo vermemen önemli olan bu süreçte kusmadan dolayı %10 kilo kaybeden oluyormuş . Bulantıların içinde kuru şeyler ye hep çubuk kraker kuruyemiş tarzı çay bisküvi yap muz ye yoğurt ye . Ben bu tarz şeylerle idare ettim hep bende de çok oldu bazen günde 3 öğün kustum çok zor bir şey kimisi var anlamadan geçiriyor gebelik