grbt55 Afifeelif hmm şimdi anladım ben bekledıydım ya tek seferde olacak iş degıl dediydim de yenilik naneyi malsf 😂😂😂
Bebegim0101 Afifeelif artk pztsi denerim Ben zaten olmadigini biliyorum😂😂yinede bi umut iste dedim.Cunku hicbir belirtim yok normalde bi cok belirtim olurdu gebe kaldgmda ama hicbiri yok malsef pztsi yaparm artik.gisebilrsem eczaneye
Afifeelif Bebegim0101 kaşık batması devam ama erken gebelikte ve kaset testte çıkmıyor. Bat 4 Şubat bakalım. Az göğüs hassasiyetin var ve aşırı gaz.. umudumu yitirmek istemiyorum
Hgmom1 Bebegim0101 aşırı gaz, göğüslerim çok ağrıyor damarları belirginleşti, akıntı yok, bel ağrısı da hafif temizlik yapıyım dedim hiç halim kalmadı basım dönüyor
Bebegim0101 Htc_31 evet senin gonderini gordum diger yerde❤hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Bebegim0101 Gulcingezer evet cnm bendede aynı hicbirsey yok bu ayda olmadi buyuk ihtimal zaten son 10 gundur hem hastayfim hem oglum sunnet oldu.Yani dpgru durust beraberlik olmadi bu donemde bugunde esim covit cıktı.Hayirlisi olsun hakkimzda
Gulcingezer Bebegim0101 bende de yok maalesef bu ay :( saglik olsun ins oteki ay guzel haberler aliriz canim