BusAnna34 Bebegim0101 benimde 4 Şubat bazen kasığıma hafif bi ağrı girip çıkıyo onun haricinde mide yanmam var bugün onunla alakalı olmayabilir ama söylemek istedim😊 sizin var mı belirtiniz
Bebegim0101 BusAnna34 hic bir belirtim yok malesef ne akintım ne agrım ne sancim🙄 bakalm yinede bi umur diyorum.8 yasinda oglum var 2.cocuk icin 2 yildir ugrasiyorm ve 2 yildir kac defa dusuk yaptim.Aylardir her ay bi umut diyorm bakalmm kismet
Nur_tane01 umutluanneadayi merhaba beta yapıldı adete üç gpn var 4.68 çıktı idrar kitinde iki çizgi yaşayan var mı böyle bşe
Afifeelif Bebegim0101 benim ki de 4 Şubat. 🤗 Ama yarın bir erken gebelik testi yapacağım dayanamayıp🙈
Afifeelif Bebegim0101 bu sabah bende freely diye bir erken gebelik testi yaptım sonucnegatif.. ama yine de umidimi kesemiyorum🙈
BusAnna34 Bebegim0101 çok geçmiş olsun. Bende bi kayıp yaşadım 8 haftalıkken. 3 buçuk ay geçti üzerinden neredeyse rabbi yerlerini doldursun🤲🏼
Afifeelif Bebegim0101 yumurtlamam bittiğinden beri kasık batması var.. son iki gündür de bir uyku hali.. bakalim hayirlisi🥰🥰🥰
Bebegim0101 Afifeelif uyku hali bendede var ama gribimde ben ona bagliyorum uyku halini normalde benim akintim yogunlasir ama hic oyle bisey yok suan
Bebegim0101 BusAnna34 amin cnm.Bende 1 bos gebelik 4 kimyasal ve 9 haftalk kalp atisi durmasi sonucu bebegimi kaybettim.Histeroskobi ameliyati oldum agustos ayinda ekim ayindan beri tekrar deniyorum bakalm.Oglumdan sonrakilerin hepsini malesef kaybettim.
BusAnna34 Bebegim0101 çok çok geçmiş olsun imtihanımız herhalde bu. Rabbim isyan edenlerden eylemesin