Emine_eymen Kızlar saglık ocagı WhatsApp da durum olarak 20. haftadan itibaren tetanoz için gelin demiş ama geç değilmi zamanı nasıl sizce ilk gebeliğimdede doktor zamanın geçmiş diye yaptırma dedi ama şimdi bilemedim yaa🤔🙄🙄🙄🤔
Mucizem_211 Emine_eymen 31+4 haftalığız tam 3 gün önce ilk doz oldum benim tüp bebek ti diye gidemedim doktor hiç sıkıntı yok doğuma girmeden önce bile yaptırsan oluyor dedi ikinci dozumuzu Allah nasip ederse 27 şubatta yapacaz
Emine_eymen Mery94 bildiğim kadarıyla dogumda kullanılan aletler falan azıcık paslı dahi olursa ordan gelecek hastalığı koruyormuş galiba ne kadar dogru ne kadar yanlış bilmiyorum bildiğim bu🤷
Mery94 Emine_eymen bana iki hamileligimdede vurmadilar almanya bu konuda geri cok canmi skiyolar valla biktim
Emine_eymen Mucizem_211 ilk gebeliğimde olmadığım için nasıl bir aşı oldugu ve yan etkileri hakkında hiç bir bilgim yok😪
Mucizem_211 Emine_eymen Burda herkss yazardı kolum çok ağrıyor bilmem ne ama öyle bişey yok azıcık ağrı olur birgün sonra bişey olmaz yan etkilerini ben görmedim ilk gün biraz haşsızlik var sadece