Iremaltnr Zeren0908 Gözün aydın canim Cook geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, 🙏 kaç haftaliktınız acaba neden bu kadar uzun sürdü suni sancıı ?Doğum olmuyor muydu niye bu kadar zorladılar ki 🤦♀️
Bulutkubra_60 Zeren0908 canım benim gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah Allah bağışlasın. Bende Zeynep Kamile gidiyorum doktorun kimdi ☺️
Zeren0908 Busra2013 ahh ah bir ben bilirim bir Allah 🥺😒 devlet hastanesi sezaryanı kolay kolay yapmıyor ama zeynep kamil gerçekten çok iyi doktorum özelikle vok iyi davrandılar haklarını yiyemem
Busra2013 Zeren0908 ya kotu olmus ama sonucu cok ıyı tabıkıde cok korkuyorum benımjude ıstege baglı sezeryan olmuo bebekte donmus suankık normak gozukuo cok korkuyorum😏
Merrvee34 Zeren0908 Zeynep kamilde mi doğum yaptınız istanbul üsküdar dimi ?? Ya bende orayı istiyorum ama hangi doktora denk gelirim die korkuyorm aiz memnun kaldınız mı gece mi gittiniz Birde refakatçi alıyorlarmı
damla-6992 Zeren0908 Gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun insallah. bir kaç kez gittim zeynep kamile cok kötüydü hep asistanlar muayene etti. 9 haftalığım. Özel hastane bütçeyi zorluyor. Reyyan hoca varmış ona da iyi diyorlar bilginiz var mi ?
Zeren0908 damla-6992 hiç bir fikrim yok.ne yazıkı ben sadık şahine gidiyordum bayan doktor 3. Polikinlik
Zeren0908 Merrvee34 evet Üsküdar benim doktorun sadık şahindi kadındı çok iyiydi normal doğum yaptım 3 gün kaldım hastanede evet 1 tane refakatçi alıyorlar gerçekten doğum hane de çokngüzel ilgileniyorlar hiç bir şekilde azarlama söz konusu değil özel hastane gibi aynı
Ebrarliya Zeren0908 allah uzun omur versin canim kac haftalik dogum yaptin kac gun kalcaksin hastanede dikis varmi
Zeren0908 Ebrarliya normal doğu.da dikiş olmuyor diye biliyordum ama car düştü bile dikişler 37 haftada doğum yaptım tansiyonum çok yüksekti doğum kararı aldılar 3 gün kaldım
Merrvee34 Zeren0908 Zeren hanm birde asistan ve hemşireler kaç kişi doğuma girdi acaba hastaneye ne zamn gitsem erkek asistana muayene oldum hiç bayan görmedim:(