MomTB Selam, Beta hcg değeriniz 5. Haftanızda kaç çıkmıştı? Benim 5. Haftada 15000.00 çıktı sizce nasıl ?
Hira6565 MomTB bence gayet güzel çıkmış canım benim 5 haftalık iken 8000 küsürdü seninki gayet güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Aminegokce MomTB sağlık ocağından mı baktırdınız kan değerlerinize acaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim
MomTB Beta hcg ile anlaşılır mı ikiz olup olmadığı ? Pazartesi 6. Haftamıza gircez ve o gün ilk doktor kontrolümüz var inşallah. Bakalım sonuç ne olcak :)
Melisakplnn MomTB şöyle söylıyım keseye bakarak söyluyorlar ama bebim betada senınkı gibi uçmuştu doktora gittim ikiz dedi darısı sana inşallah 🤗🤗😅
Melisakplnn MomTB valla hadi hayırlsıı inşallah bizde genetik ikiz sizin sülaledede varsa umutlanalım :)
MomTB Ben ilk kan testi yaptırdığımda 938 çıktı. Tam bir hafta sonra yaptırdım 15000.00 olmuştu çok şükür
Melisakplnn MomTB ay umutlandırmakta istemiyorum şimdi ama brn kesin ikiz yada haftan ilerlemiş baya benimde eşim ikiz görümcelerimin çocukları ikizdi 🤗
MomTB Melisakplnn Aslında ben de bukadar artış görünce acaba 5 haftadan fazla da bizim mi haberimiz yok diyorum 😁
Deletedmom455465 Melisakplnn betaylq hiç alakası yok 2 gün gecikmeyle betası 243 olan arkadaşımın ikizleri oldu ancak ultrasonda belli olur
Annehayalim Melisakplnn Hcg ile alakası yok canım 8 haftaya kadar ikiz ihtimali ultrason ile anca tespit edilir . Herkesin HCG değeri artıs oranı vs çok farklı olabilir