Gizmo90 KubraAydin baya ağırlaşılıyor anladığım kadarıyla benden bi tık daha Fazla şikayetler 35 36 da ne oluyor acaba 😂
KubraAydin Gizmo90 evet ya ağırlaşıyorsun bu haftalardan sonra nefes darlığı oluyor özellikle bel ve sırt ağrısı yoğun yaşıyorum bu arada az önce bebiş doğdu butonu gelmiş gördüm tırsmadım değil 😂😂😂
Gizmo90 kizininannesi ay aynı o ağrılar galiba gelişletiyor oraları , leğen kemiği mi çatı kemiği mi onlar galiba 😂 ay bende keşke o zaman o hevesle hazırlasaydım şimdi nasıl yapacam diye düşünüyorum 😂😂😂
Gizmo90 betllyanar- öksürük çok şiddetliyse git canım mutlaka Allah korusun enfeksiyon varsa bebişi etkiler
Gizmo90 Susamtanesi-1 ay tecrübeli olmak ne güzel 🥰 ben o da lazım mı bu da lazım mı diye düşünüyorum sürekli sonra olmaz diyorum eve gelince keşke aldaydım diyorum böyle bi kısır döngü 😂
Susamtanesi-1 Gizmo90 İnan ki eksık hiç bitmiyor sürekli bişi çıkıyor aldım saldığım şeyler bile yetmiyor doğumdan sonra mecbur bir daha alışverişe çıkılıyor 😅
Gizmo90 Lulikli ahhhaaa yamulmaya çok meyilliyim 😂😂 yazmam lazım aklıma geldikçe halıyı unutmak nedir ya 😂😂😂 aydınlanma yaşadım 😂
Gizmo90 CerenArslan1 hepimiz aynıyız bacım boşver yaparız 😂😂 güzellikle yormadan gelsinler inşallah 😂
Gizmo90 Meral68 idrar kaçırma oluyor ama durduk yere değil öksürünce hapşırınca ya da çok gülünce leğen egzersizi yaptım bir süre o iyi geldi test yapmadan nasıl verdiler ilacı ?
sherlock Gizmo90 şu an en çok zorlayan reflü. Uykumda kustum dün sabah. 😔 napsam ne yesem de bana mısın demiyo ejderha gibi alev çıkarcam ağzımdan yakındaa🤣
Betulicipek27 sherlock Al benden de o kadar ne yesem dokunuyor özellikle geceleri hiç rahat değilim bu konuda
Gizmo90 Lulikli gerek yok diyip duruyor doktor benim hamilelik öncesi 700lerdeydi şimdi 200 lerde yetmiyor işte aklım 😂😂 iğne paklar beni
Gizmo90 _edaa ben hiç böyle zorlanacağımı düşünmüyordum artık annem gelince yaparım napayım tek başıma zor olur