Gizmo90 Busra2013 haraket edemeyince onlarda haraket edemiyor galiba hepimizde benzer durumlar var 37 de 38 de gelirler mi acaba 😂 zorlamasalar bizi o kadar 😂😂
Gizmo90 Miray8 32+3 bende 37 de gelse diyorum 30 40 güne gelir diyorum 😂😂 inşallah çok yormadan bizi gelirler 37 38 gibi 😂
Miray8 Gizmo90 bende öyle diyorum hepte bu seferde anne karnındaki 1 gün dünyadaki hayatının 100 gününe bedel diyorlar en iyisi az daha dişimizi sıkalım durduk durduk nasılsa 😅😅😅
Gizmo90 Lulikli 1 gün var aramızda ay ben de hiç bir şey yapmıyorum artık diğer odaları kapattım mutfakla salon arasında yaşıyorum en azından işim kolaylaştı diğer odaları düşünmüyorum 😂
Lulikli Gizmo90 yarın komple halıları göndereceğim. Haftaya haftasonu da komple temizlik yapıp detaylı konseptini bitireceğim vallahi. Annem de diyor ki daha vaktin var ya anne dedim ölüyom ölüyom 🤣
Gizmo90 Minikkuzular sezaryen mi olacaksın kuzum, minnoş aceleci çıkmış hemen koynuna gelmek istiyor desene
Gizmo90 AnnelikHayali benimde daha eksikleri var çanta desen hak getire😂 pazartesi mobilyası gelecek daha ondan sonra yıkar ütülerim diye düşündüm😂 benim kız yürümezsem onla konuşmazsam hareketlerini belli etmiyor korkutuyor beni mecbur akşamları yarım saat yürüyorum 😂😂 ilgi istiyor şimdiden 😂
Gizmo90 211212g toplanınca ben dokunup seviyorum o zaman azalıyor o his 🥰 az kalmış senin gün de belli olacak ne güzel
Gizmo90 burcuacrr bende de var o hiç bir şey yapmak istemiyorum bazen pijamalarımla günü bitiriyorum galiba normal bu durum
Gizmo90 Lulikli aaa benimde halıları vermem lazım iyi ki söyledin unuttum ben 😂😂😂 yakında kendimi de unutacağım 😂😂
Gizmo90 Mdbulbul hepimizin neredeyse hazır değil çantası sanki çok uzun zaman varmış gibi geliyor önümde 😂😂 benim de mobilyalar kar yüzünden ertelendi inşallah pazartesi gelecek ondan sonra kıyafetlerini yılar yerleştirir çantayı hazırlarım diyorum
Gizmo90 Miray8 ya 38den sonra kaka yutma olayı var o yüzden 38 çok geçsin istemiyorum. Arkadaşımın başına geldi 3 gün küvezde kaldı kuzu
Gizmo90 burcuacrr normal canım bozma psikolojini akşamları en azından eşinle yürüyüş yapmaya çalış , koronadan kimseyle görüşmüyorum zaten bir de evde dursam sürekli dengem şaşar o yüzden sen de at kendini dışarı
Gizmo90 Leylayz bende ağrıma uyanıyorum dönerken, sabah kalktığımda leğen kemiğimde çok ağrı oluyor sanki sabaha kadar orayı oymuşlar gibi
Leylayz Gizmo90 aynen öyle demek ki bu haftalardan itibaren böyle zor geçiyor sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🤲
Gizmo90 Busra2013 yürüyüş yağmazsam benim ki durgunlaşıyor küsüyor sanki benim için bugün bir şey yapmadın diye
Busra2013 Gizmo90 ben yuruyemıomkı agrıdan yemej yemeye halım yok haksızlık var sureklı uykulu gıbıyım
_edaa Gizmo90 ben de çok ağırlaştığımı hissediyorum artık çok yoruluyorum ve halsizimmm bebiş çok kasılıyo toplanıyo kasıklarda ağrılar vs var. 32+6yız🥰 her şeyimiz hazır bebişi bekliyoruz🙏🏼