Btl2652 Kızlar 34+5 teyız şuan benım gibi leğen kemiği , kasık agrısı ve Rahim agzına dogru agrı yaşayan varmı bıde kaslarım arıyor sankı ama en bariz agrı leğen kemiklerimde. Acaba dogum belırtılerı olabilir mi
aslii_15 Btl2652 bende 31+2 deyim aynıları bende de var kontrolüm var hafta içi soracam doktora ama internetten falan da baktığımda normaldir bebek doğum pozisyonu alıyor çoğu zaman alt tarafa baskı uyguluyor falan yazıyordu
Btl2652 esmer3 kaç haftalık sın Cnm hani bende arrtık doğum pozısyonu alamaya basldgıni düşündüğümden endışeye kapılmadım oyle aama yınede merk ettım tek bende mı oluyor
esmer3 Btl2652 35+4 üm ama 34 te kanala yaklaşmıştı doktor o zaman söyledi bunu 🤣 yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz yanii
aslii_15 Btl2652 tabi yazarım dediğin gibi canım benim de özellikle leğen kemiği agrım daha baskın bakalım doktorum ne dicek
Btl2652 esmer3 yaa doktor bana hiç byle seyler demıyr bas asagı dıyr kanal a yaklasmıs mı yaklasmamış mı bılmıyrm 🤭 tahmını dogum ne zmn olur dedı doktor sna peki ve normal dogum mu dusunuyrsun Cnm
esmer3 Btl2652 erken doğum riski var diye dedi doktor bana da zaten 🤣 sonra doğmasın diye iki gün hastanede yattım şimdi evde ilsç içiyorum bu haftadan sonra bırakıcam ilaçları artık keyfi ne zaman gelmek isterse doğum konusunda kafam karışık ama normali denicem gibi🤣
Btl2652 Elifim17 leğen kemiği Cnm bacak arasında yanlara dogru bulunan kemıkler ıntertte gorsellerı var bı bak ıstersen 🥰