alyabebekkk Merhaba 33+2 haftalık hamileyim gün içinde ara ara hareketlerini hissediyorum ve çok güçlü de olmuyor bazıları sürekli hareketli bu haftalarda hiç durmuyor canımı çok acıtıyor diyolar acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyorum 😔
CanimBebegim02 alyabebekkk canım artık yeri daralıyor benimde öyle şuan 35 hafta doktorum hareketlerini sık sık takip et dedi sola doğru yat benimki öyle hareketleniyor
Alessa alyabebekkk bende de oyle 30 haftaligim hic canimi acitan hareketi olmadi sakin hareket ediyor sakin bebek olucaklar galiba
Momydemet alyabebekkk ben de 33+2 yim nst de sancım çıktı,yatış verdi doktor😪 ciğer geliştirici vuruldum,bide sancıyi durdurmak için serum takıyorlar. Günde 3 kez nst ye giriyorum
Hiranurr00 alyabebekkk benimde bastan beri oyle ve suan 36 haftalik benimki benimkinde gelisme geriligi birde var ama 2 haftadir hareketleri belirgin oldu yani bende cok sordum hisetmiyorum diye yani demeki her bebek bir olmuyo canim
alyabebekkk CanimBebegim02 bana da öyle söyledi fakat böyle diğerlerini duyunca hangisi olması gereken kestiremiyorum 🥺
alyabebekkk Momydemet Rabbim zamanında sağlıklı gelmesini nasip etsin kuzum inşallah stres yapma haftan da iyi zaten çok şükür Allah büyüktür 🤲🏼
alyabebekkk Hiranurr00 benimde karın çevresi 2 hafta geriymiş haftaya tekrar çağırdı gelişimine bakacağım dedi