miranbeyinmothersi Kızlar selam 35+5 artık çantayı hazırlayayım dedim 😂 sezeryan olacağım için çantamı ona göre hazırlayayım diyorum. Kızlae abartmadan lükse kaçmadan olması gereken en temel şeyler yazarmısınız. Benim bebeğim biraz fazla kilolu ben yenidoğanlar ya olmazsa diye yedeklediö. Çantama koyduklarım : 5li isimli hastane çıkışı 5li hastane çıkışı 2li tulum şapkalı 2li tulum şapkalı 3 tane zıbın 2 kollu 1 kolsuz 3 adet çorap 2 adet ağız mendili 2 battaniye biri penye bir nohut Annem kalın pelüş almış onu annem gelince getirecek Pudra pişik kremi Ay başı bez biberon emzik ve emzik zinciri Bide eltimden ne olur ne olmaz süt sağma makinası koyucam. Kendimede bir pijama bir lohusa takımı Terlik Emzirme südyeni Çıkarken giymek için alt üst kıyafet takım yeterlimi canlar Pazartesi kesinleşecek ama doğum 18 şubat olacak 💙💙
Clementinee miranbeyinmothersi Zorunlu sezaryen mi kendin mi istedin canım 😅 haftamız aynı ben salı günü kendi isteğimle sezaryen olmak istediğimi söyledim tarih vercek😅
ezgi0901 miranbeyinmothersi kendine göğüs ucu kremi, göğüs pedi, birkaç tane yüksek bel külot, depend koyabilirsin canım. Bir de ben deodorant, bir küçük havlu, peçete, toka falan koydum kendime
Nslhnfdn miranbeyinmothersi hurma ve zemzem bulundurabilirsiniz çantanızda. Çocuk doğduğunda sünnetmiş dudağında gezdirmek. İlk oğlumda yaptım şimdi de çantama koydum. Küçük havlu koyabilirsiniz.
miranbeyinmothersi Clementinee kuzum genital siğilden dolayı ben zorunlu oluyorum. Ama bebeğim 34+0 3120 50 cm. Zaten iri bebek normal yapamazsın demişti. Eşimin doğum günü 18 subat bende hocama söyledim olur demişti. Pazartesi kesinleştiririz tarihi
Pptya miranbeyinmothersi bende de genital siğil var ve daha önce rahim ağzı operasyonu geçirdim size gün ne zaman verdiler acaba ben şuan 32.haftamdaym
miranbeyinmothersi Pptya 30 haftada bana kesin sezeryan dediler. 34 kontrolümde hocaya ben 18 şubat dedim eşimin doğum günü doktorda olur demişti. 36+0 gidicem ozaman 38+4 ayarlasın inşallah