Hlt-seyma21 Kızlar ben şeker yüklemesi yaptırmadım doktorda bana açlık tokluk bakalım dedi, açlık kan verdim tokluk ise kendim parmaktan bakıp yazsam olur mu? Değerler kaç olması gerek bilen var mı?
Fatmacan Hlt-seyma21 bende aynı şekılde yaptırmamıştım 38haftalıgız ekerim sınırda cıktı.pişman oldum yaptırmadıgıma ya
Melos12 Hlt-seyma21 oğlumda yaptırmamı istemişti şuan kızıma hamileyim sadece evde açlık tokluğuna bak kapıda yaz getir dedi doktorum bence evde de baksan sıkıntı olmaz
gldn065807 Hlt-seyma21 her ay açlık tokluk bende baktiriyorum açlık kan verdikten bir saat sonra tokluk kanda vermelisin senin elindeki cihazla hastanenin laboratuvarınin değerleri farklı çıkar büyük ihtimal en iyi hastanenin bakması ha sana evde ölç dediyse bilemiycem açlık değerin 90 üzeri olmaması tokluk ise 140 üstü olmaması gerekiyor
Aysu123cicek Hlt-seyma21 selamin aleykum bir sorum olacak aclik tokluk seker testti nasil yapiluyor doktorum once onu yapdir dedi gerek kaliirsa seker yuklemesk yzpalim dedi ama nasim yapilyor hic bilgi yok
ipekveatlas ben de şeker yüklemesi yaptırmadım kendim parmaktan ölçüyorum açlık şekeri 90ın üstünde olmaması gerek tokluk ise sınır 130-140
ipekveatlas ama bi kaç kere ölçmelisin hemen iki üç sonuçtan sonra gebelik şekeri var veya yok kanısına varamayız benim açlık iyi çıkıyo ama yedikten sonra tokluk yüksek çıkıyo dikkat ediyorum
Hlt-seyma21 Aysu123cicek sağlık ocakları sadece açlık yapıyor tokluğuda yemekten iki saat sonra eczanede ölçtürebilirsin parmaktan bakan şeker aletleri var her eczane bakıyor hemen hemen