Rabia000 Kızlar 22 haftalık gebeyim bazen hiç hissetmiyorum bebeğin hareketlerini bazen de çok az hissediyorum normal mi aynı şeyleri yaşayan var mi
Baldandamla Rabia000 Bende 22 haftaligim aynı şekilde bazen var bazen yok bu haftalar böyle olması normal düzene girene kadar
Derininannesi_ Rabia000 bende 25.haftadayım cok düzenli olmuyor kuzum. 27.haftaya kadar normal dedi doktorum düzensiz hissetmen dedi
Zehra9616 Rabia000 26 dan sonra duzenli hissedersin birazcik cnm aktiflestigi haftadir yani suan cogu zaman uykulu
Dmllale Derininannesi_ benimde çok hareketliydi ama 24 haftada azaldı yarın 25 haftalık olacağız çok hafif hareket ediyor sizinde öyle mi korkuyorum
Derininannesi_ Dmllale korkma canım benim de bazen gün içinde hareket hiç olmuyo gece hiç uyutmuyo bende korkmustum doktorum normal dedi
Derininannesi_ Rabia000 27.haftana kadar takip et kendini kuzum yoksa doktoruna gider bi görüşürsün ama içini ferah tut . Gündüz hep hareketli oldugumuz için cocuklar sakin oluyormus gece yatınca baslıyorlar harekete
Zehra9616 Rabia000 korkulcak bisi yok ay ben gunde 3 4 defa hissediyom mesela hic umursamam derin uyuyo biliyorum cunki flash tutuyorum hemen hareketleniyo
Derininannesi_ Dmllale istersen bi doktorunla görüş için rahatlasın bi sıkıntı olcanı sanmam ama inşallah
Ebruuuusalman Rabia000 bende ayni sekildeyim 22 haftaligim birgun hic hissetmiom 2 gun hic hissetmiom 1 gun hussediom bnde korkuyorum normalmi diye