Mariaxutku_ Selam arkadaşlar 30 . Haftamdayim Sağ ön kaburgam ve Sağ sırt kaburgam çok şiddetli ağrıyor. Üç haftadır böyle aniden ortaya çıktı. Benimle aynı durumda olan var mı? Çözümü sadece doğum mu? 😥😥
Ayaz2016alya2022 Mariaxutku_ bende 16 haftadan beri var ve geçmedi bebek baskı yapıyor 40+5 im hala devam ediyor
Plllvr111 Mariaxutku_ benim de aynı 15 dakika otursam kaburgalarım kopmaya başlıyor, sağa doğru yatamıyorum çok şiddetli. Doktor doğuma kadar dayanamazsan fizik tedaviye görünebilirsin başka yolu yok dedi 😔
Mariaxutku_ Sordum. Bebek büyüdüğü için baskı oluyor dedi. Normalmis.Ama bu durum herkeste yaşanmıyor nedense…☺ Başka bir sey de söylemedi. Ağrısı çok şiddetli yalnız. Oturulmaya gelmiyor malesef. Merak ettiğim bu durumu yaşayan var mı ya da düzelen? 😏
Bekledimdegelmedin Mariaxutku_ aynısı bende de var yatarken oluyor benim yalnız. Asla geçiremedim. Bir çözüm çıkarsa diye bekleyeyim burda.
Reyhandemirbasaran Mariaxutku_ ben ilk gebelikte yasadim 32 den itibaren. Malesef doğurana kadar düzelmedi benim ki. Hep sol tarafa yatinca hafifliyordu. Bide benim oglum 26. Haftada dogum pozisyonuna girmisti. O yuzden yukari dogru vurdukça kaburgalarim kirilcak zannediyodum. 14 aylik suan ve herkul mubarek. Anne karnindan belliymis aslinda.
Mariaxutku_ Ay çok kötü ya. Insallah bebeklerimizi sagsalim kucağımıza alırız. Bu acılı geçen zamanı unuturuz. Allah sabır versin bize 🙏☺