Yamozak Diğer doktorlar sezeryan dışında yardımcı olamayız diyorlar. Kendi doktorum normal doğum için sorun bulmamıştı. Resmen açıkta kaldım. Hep gittiğim hastane bunu yapıyorsa yeni hastanede son anda normal doğum hastası kabul eder mi?
hunilimom Yamozak hangi hastaneye giderseniz gidin kabul ederler tabi ama diğer doktorlar neden sezeryan diyorlar
Yasemiinny Yamozak Benim doktorumda doğumumdan 2 gün önce izne çıkmıştı. Bende erkek doktor istemediğim için kontrol dahi olmadığım bir hastanede doğum yaptım. Kabul etmişlerdi. Şimdi nasıl olur bilemem.
Mrv1007 Yamozak ne saçmalık yahu takipli olduğunz hastane doktorunuz gitmiş olsa bile yardımcı olmak zorunda bence, baska bir doktora kaydırabilirler sizin doktorun hastalarını. Çok garipler gerçekten, inşallah hallolur en kısa zamanda 🙏🏼
Yamozak Mrv1007 hepsi sezeryan ise yardım ederiz diyorlar. Yarın başhekimi ile randevum var. Gerçekten çok mağdur edildik.
Mrv1007 Yamozak inşallah başhekim çözer sorunu çok mağdur edici bir durum olmuş çok üzüldüm sizin adınıza