Karabiber Kızlar Ocak 19 da kalp atışı dinlemeye gittim. Doktor 6 hafta 3 günlük dedi . Bugün 28 ocakta tahlil sonucu göstermek için gittim. Sona der tarihimi sordu. 21 kasım dedim. Oda bana bebek 8 hafta 6 günlük dedi. Ya benim bebeğim kaç haftalık acaba?
esn46kyy Karabiber son adet tarihine göre hesapladiklarini takip et canım sürekli onu kullanacaksin doğuma kadar 😊
esn46kyy Karabiber bazen bebeğin boyuna göre de gün söylüyorlar ama onu yapabilmeleri için senin bebeğin daha küçük yanlışlık olmuştur 😊
esn46kyy Belki o an ufak bı yanlışlık olmuştur canım benim doktorun hesabı bu uygulamanın hesabı ile aynı Son adet tarihini girdiginde bu uygulama ne gösteriyor
esn46kyy Karabiber neyle hesapladiklarini bilmiyorum belki de kullandıkları hesaplayıcı filan farklıdır canım sürekli aynı doktora gideceksen bı sorun olmaz bence Ama doktoruna bidahaki kontrolde sor merak ettiğin her şeyi sor 😊
Karabiber esn46kyy çok teşekkür ederim doktorum bayağı iyiydi. Ama bana 11. Hafta da gel ikili tarama yapalım dedi . O halde ben kağıtta ne yazıyorsa ona göre hesap edip gidicem değil mi. Yani 8 +6 dan