Elif_suu medicana prof tunç candaya gidiyorum ben de..yani ilgiden beklentiniz nedir bilmiyorm ama suana kdr memnunum çok fazla sürekli sizinle konusmasini vs istersenz o tarz bir doktor degil ama genelde profesorlerin genel tavrı bu yönde ..ama profesor olmasınin ne yararini gordun dersenz gayet gerçekçi bir adam ve dolandirmadan bircok seyi soyluyor cok aşırı sert kurallar koymadi alkol ve sigara disindaki tarzda konularda..iste detayli ultrason icin ayrica perinatolog aramama filan gerek kalmadi..ya da nebileyim normal bir ziyarette bile herseyine duzgunce detayli ultrasonmus gbi bakti zaten,hastane olarak da gelismis aletler kullanildigi icin memnun kaldm ben, kendisi zaten yillarca kent hastanesinde çalışmış referanslari da iyiydi..ancak muayene ücretleri yukseldikten sonraki ucretini bilmiyorm yilbasi oncesi 450civariydi bi arayip sormanızda fayda var..ben 32haftalik gebeyim yakinda dogum icin konusmaya gidicem sorabilirim sizin icin ancak cok unutuyorm herşeyi tekrar hatirlatmanz gerekebilir