Brvndkm Geçen haftadan beri rahmimde hafif hareketler vardı bugün olmadı bebek hareketlerimiydi acaba ilk hamileliğim rahmim de perde var diye çok korkuyorum yarın doktora gidecektim ama doktor izinliymiş😔
Elifgoktug1 Brvndkm 25 haftadan sonra istikrarlı hareket ediyorlar daha haftanız çok küçük butun hareketleri hissetmeniz inkansiz zaten endişe etmeyin
bebisveannesiiii Brvndkm canım ben 23 haftalığım 1 gün hissediyosam 2 gün hissetmiyorum haftan çok küçük endişelenme
suleesrky Korkma canım benim. Ben ilk 17. hafta hissetmiştim ama 2-3 gun hic hissetmedigim sonra tekrar hissettiğim de oluyordu. Çok normal sakın üzme kendini. 21 haftalığım her gün hissetmediğim oluyor hala. 😊
Gozde0010 suleesrky canimsin ya bnide aydinlattn kucagina saglkla al minigini insallah bende iki gndur hopu hopu olan bebek bugun cok hssdemedm korktm.senin yazini okuyunca ferahladim 🙏❤
papatya56 23+4 haftalıgım bir gün hissetsem ikinci gün hissetmiyorum doktorum normal dedi 16 haftada nasıl hissettinkı canım ben 20 haftaya yakın hissettim
Brvndkm papatya56 hafif böyle tıkırdı şeklindeydi zaten benim rahmimde perde olduğu için daha çok korkuyorum
Hello08 Korkma canım ilk gebeliğin normal ben 18 den sonra tam olarak hissetmiştim bazıları 22de bile hissediyor zaten böyle hafif hafif vurur öyle bir şey hissedersin 🤗
papatya56 Brvndkm Korkma canım bende 3 gun oynamadı sağlık ocağına gıttım kalp atısını dinledim 24 haftaya kadar hareketler duzensız oluyo
suleesrky Gozde0010 Amin canım beniim. Hepimiz sağlıkla kavusalim insallah. Bazen hiç durmuyor bazen de iki gun sesi solugu çıkmıyor. Ben de bir kere böyle çok korkmuştum hatta bir sey oldu bebege sandim baktim birkac gun sonra yine hop hop hic merak etme. 🤭🤭