Haydi Eceelisaefe banada 15 haftalıkken direk kız dedi canım ama detaylıda erkek olduğunu öğrendim 20 haftalıkken 1 ay sonra tekrar gittim başka doktora oda erkek olduğunu söyledi yani bence çok erken en mantıklısı detaylıyı beklemek hakkımızda hayırlısı 😊🤲
Sulesaglam Eceelisaefe 11+5 haftalıkken erkek dedi özelde sonre devletteki doktorum 12 haftalıkken erkeğe benziyo dedi 13 haftalik ikili ultrasona girdim ordada erkek dediler 3 doktor erkek dedi kıza dönerse çok şaşırim 3 doktordan sonra bu arada 2.5 yaşında kızım var o yüzden şuan erkeğe çok odaklandim
Eceelisaefe Bnimde 2 kızım var doktor bugün yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi erkek olsaydı dolu olurdu dedi inşallah bizimde bir oglusumuz olur banada erken geldi 14.4 haftalık küçük bnce dha
Haydi Eceelisaefe Eceelisaefe Rabbim öncelikle hayırlısını versin inş ikinci meyveden de tadarsınız benimde bi kızım var şükür insan diğer nimettende tatmak istiyo sizi anlıyorum Allah gönlünüze göre versin inş 🤲🤲
Haydi Eceelisaefe ama anneler hisseder genelde benim bu hamileliğim kızımdan çok farklıydı ben hissediyordum erkek olduğunu
Eceelisaefe Haydi aynn öyle herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim iki meyvedende nasip etsin inşallah kizlarimda çok erkek kardeş istiyor
Eceelisaefe Haydi bnimde bu hamileliğim çok farklı ama iki kizimdada farklıydı hayırlısı olsun inşallah
Eceelisaefe Sulesaglam bnde özele gittim bna yüzde 90 kız dedi bu saatten sonrada değişmez dedi çünkü bacak arası boş dedi erkek olsaydı dolu olurdu dedi Allah büyüktür Rabb’im gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah bnimde 2 kızım var inşallah buda erkek olur dua edin lütfen bna
Fatmanurkarakoca 15+5 günlüklen büyük ihtimal kız dendi ama net bişey söylenmedi detaylı ultrosonu bekliyoruz
Eceelisaefe Fatmanurkarakoca bnimde 14.4 haftalık yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi erkek olsaydı dolu olurdu dedi Allah’tan hayırlısı olsun inşallah