Buketiniz29 Kızlar Şubat anneleri ne yapıyorsunuz bebisler nasıl zorlanıyormusunuz ben sezeryan olucam sanatın 2sinde hayırlısıyla doğumum var bebisler nasıl haraketli mi:)
Mihrimahinannesi Buketiniz29 bebiş hareketli karnım çok sertleşiyor benimde programa göre son 13 gün ama ne zaman gelir bilmiyorum ilk olduğu için şuan normali bekliyorum
seddkilic05 Buketiniz29 ayaklarıyla ittirip duruyor 35+4 üz ordan oraya gezip duruyor ama eskisi gibi gümbür gümbür değil hareketli ama yeri daraldığı için eskisi gibi rahat değil 😂😂
Mucizemannesi21 Buketiniz29 bu gün klum vardi bebek simdilik iyi nst sancı çıktı biraz zaten bende farkindaydım bu hafta sürekli karnım sertlesti ve agtidi nst olurkende nerdeyse 5 defa sertlesip kasildi haftaya cuma tekrar kontrole cagirdilar
Elisaceren Buketiniz29 biz de 38+0 bugun haftaya kadar gelmezse yatısım yapılcak normal denicez suni sancıyla bakalım 🧐🧐🙂🙂hepimiz bir avazda dogururuz inşallah 🙏
seymaaa123 Bizde 35 olduk Şubatts doğum var sezeryan istiyorum ama daha gün almadım hem korku stres hemde heyecan var değişil duygular içimdeyim ☺️☺️
Nuur415 Bende çok stresliyim 11 Şubata gün aldık zaman yaklaştıkça ağrı batmalar çoğaldı yatakta döneniyorum bile özellikle pelvik ağrıdan şikayetçiyim 🤷♀️
Canicim61 @“seddkilic05” korkuyor insan yaa hafiften azalmişti hareketleri . Bugün temizlik filan yaptım normal zamanlara göre daha çok ayaktaydm ondan sanırım şuan normale döndük.
1408 Buketiniz29 ah ah ben de şubat annesiydim 10 ile 15 şubat arası normal doğum olacaktı bebeğim 21 gün erken davrandı sezeryan oldum 22 ocakta doğdu
1408 Hruu sezeryan oldum suyum fazla çıktı karnım aşırı geriliyordu doktor riske atamam dedi böyle olunca nst den bebeğin kalp atışları yüksek çıktı
Annebaba23 Ayyy kızlar Allah sağlıkla kavustursun hepimizi inşallah hem heyecan panik hem korku çok değişik bir duygu :)
Deletedmom_33 Buketiniz29 Hareketli maşallahı var çıkacak gibi oluyor bazen 😅 36+2′ yim bende öğleden sonra muayeneye gideceğim sezeryan kesinleşirse gün alacağım. Kafa büyüktü doktorum 30 dan beri böyle giderse sezeryanla olur diyordu.
Canicim61 @“Elisaceren” bir sorun mu kuzum yoksa herşey normal olduğu halde mi suni verecekler .Normalde 40. Haftaya kdr bekliyor bazı doktorlar
Maviideniz Kizlar sizinde yururkrn yani 10 15 dakkadan sonra karniniza kramp giriuyomu boyle bisey oluyo karna yurumeyi engelliyo kasiliyorum adim atarken zorlaniuom ama dinlenince geciyo
Morprenses Maviideniz oluyo bazen yorulunca. Buketiniz29 hareketli ve bu ara kasılmalar basladı ama benim rahat ilerliyor 36 haftalık olduk 🌸