Emine123kuzu Dilekhasta Benimde kasıklarım da bir sızı vardı hemde yumurtladığımı gördüğümden beri. İnsallah vardır ❤️ adetiniz geçmiş miydi acaba?
Bus_er Emine123kuzu ben özellikle ss aldım rengini degıstırdım ben gordum canım hafıf bır cızgı var dıger erken testlerden al bendede oyle olmuştu bırde dabah erken yap inşallah dogru görmüşüzdür allah gönlğne göre versin
Emine123kuzu Bus_er hcg 92 çıktı kuzum çok şükür ❤️ rabbim herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza da alalım
gamzebngaa_dmr Emine123kuzu Rica ederim canım benim ilk gebeligin olduğu için sen git ilk heyecan olunca insan duramıyor bende gitmiştim ilk bebeğimde ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😘
Emine123kuzu gamzebngaa_dmr cuma günü randevu aldım belki doktor vitamin verir bir sey der diye kan vermedim bir daha insallah yükseliyordur 🥰🐥
gamzebngaa_dmr Eylulperisi Rica ederim canım benim ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏😘
Dilekhasta @Emine123kuzu ay inşallah vardır❤️ Adet düzensizliğim var en son 10 Aralık’ta oldum daha da olmadım 😔
gamzebngaa_dmr Emine123kuzu Aynen canım benim git sen vitamin verir bende haftaya salı gününe randevu aldım ALLAH bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah 🙏
Emine123kuzu gamzebngaa_dmr amiiiin çok amiiin ❤️🤲🏻 insallah 🐥 bir doktorda desinde içim rahatlasın 🙈
Serpil35355 Emine123kuzu benimde aşırı silikti kan tahlili verdim hamilesin dedi cok yeni olduğu icin testte silik çıkabiliyor demişti doktor
Emine123kuzu Serpil35355 Kan testi verdim 92 çıktı inşallah yükselir bekliyorum tekrar kan vermeyi adet günümün geçmesini 🤲🏻🐣
Emine123kuzu gamzebngaa_dmr İkimiz içinde inşallah cok heyecanlı bir o kadarda tedirgin bir bekleyiş hayırlara çıksın bu mübarek günlerde ❤️
Emine123kuzu yrhmdv__ yaaa varrrr❤️🤲🏻🥰 benim gibii ayyy aynı zamanlarımız olucak kan ver inşallah hayırlı haberlerini ver bizedee 🥰 çok sevindim canıım 🐣
gamzebngaa_dmr yrhmdv__ var mı ne demek ben burdayım diye haykırıyor uzaktan bile belli oluyor hayırlı olsun inşallah 🙏😘😊