Afifeelif Emine123kuzu net hamilesin canım hayirlisiyla kucağına alırsın İnsallah.. bize de dua et nolur bizde hayırlısıyla mutlu haberi alalim
Emine123kuzu Afifeelif dualarım hep sizlerle ❤️ rabbim yar ve yardımcımız olsun, miniklerimize kavuşalım inşallah 🥰
Emine123kuzu bireylulmeselesii adet günüm geçsin dedim ama yinede versem mi bilemedim bekliyorum işte her testte koyulaşsın diye 🤗 inşallah sizinki gibidir benimdw ❤️
Emine123kuzu Zanaservan yeni yaptığımı görmüşsünüz insallah bir sorun olmaz kanda da çıkar teşekkür ederim ❤️
Emine123kuzu yrhmdv__ Şuan adete 5 gün var, çok çok teşekkür ederim inşallah kan verdigimde de çıkar ❤️ sendende hayırlı haberler alırız insallah kuzum 🥰
Emine123kuzu yrhmdv__ koyulaşsın inşallah beklemedeyim bakalım kuzum kan tahlilini adet günü geçince vereyim dedim 🥰
gamzebngaa_dmr Eylulperisi 3 haftalık olduğu için 59,5 çıkmıştı daha gitmedim 8 Şubat’ta randevum var keseyi görmek için erken gitmek istemiyorum o zaman keseyide görürüm şuan 3+5 oldu gidene kadar 6. haftanın içinde olurum belki kalp atışınıda duyarim inşallah 🙏
Eylulperisi gamzebngaa_dmr RABBİM sağ sağlım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 bende dün kan verdim bugün sonuç çıktı 19.5 kafam biraz karışık o yüzden sordum
gamzebngaa_dmr Emine123kuzu Var canım daha yeni olduğu için sen bide erken gebelik testi ile yap tam belirgin çıkıyor benimde böyleydi gözün aydın 😍🙏