suleesrky Canım çok hafif gördüm bende ikinci fotoğrafta ama idrarı biraz fazla damlatmissin ondan dolayi da olabilir. Bence gündüz ilk idrarinla tekrar dene. ♥️
Emine123kuzu suleesrky 3 damla damlattım ama fazla gelmiş olabilir tabi bilmiyorum acemilik 🤗 tekrar denerim napalım
Emine123kuzu Kızlarrr ben test bozuksa çok umutlanmayayım diye test yaptım. Bu şekilde ilk 5 dakikada çıktı. Bekledikcede koyulaşıyor bakar mısınızzzzzz. ❤️❤️https://imgyukle.com/i/o39Bph https://imgyukle.com/i/o39suM gamzebngaa_dmr Afifeelif yrhmdv__ bireylulmeselesii suleesrky Gulcingezer femme_sans_defense Nrcnn
Emine123kuzu Bsrkdr olsunda her şeye Razıyım 😂❤️ bu arada hayırlı olsun bebişiniz sag sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim 💕
yrhmdv__ Emine123kuzu insAllah sende bana hayrli haberlerini verirsim ama beklemek cok zor hakkaten..bende dolgun ,sis ve aciyan gogusler..halsizlik,uyku hali,sirt agrisi,bacak agrisi,duygu deyisimi,sigara kokusina asiri hassaslik..
Emine123kuzu yrhmdv__ bende sadece sol kasığımda yumurtlama gördüğümden beri sızı gibi batma gibi ağrılar var bazen belim ağrıyor sol tarafım ağrıyor onun dışında hic bir sey yok. İnşallah birbirimize hayırlı haberler veririz❤️
yrhmdv__ Emine123kuzu ama ben sana bisey soyliyyimi ben denemek icin adetim gecen ay biter nitmez test yaptim hic bisey saatler bile gecti kuruma cizgisi silik cizgi falan bisey cikmadi hani diyolar ya test saatlerngecince kuruma cizgisi olur peki adetim bitdikden sonra yaptgm testde neden olmadiki gunler haftalar gecti?,onun icin bende umutlanmak istyorum cunki olmazsa silik bile cikmaz yani
Emine123kuzu yrhmdv__ hadi ya iki damlatırım bir dahakine acemilik işte biraz belirgin görünce heycandan napicagimi bilemedim 😂
yrhmdv__ Emine123kuzu ay hadi insAllah kuzucugum..sanirim seninde ilk gebeliyin..ben 6ay omce kimyasal gecirdim malesef 6aydirr deniyoruz..
Emine123kuzu yrhmdv__ bende de aynı şey var yani daha önce hep test yaptım bu yaptığımın aynisiydı hic birinde kuruma cizgisi bile cikmadı. Ay bide rüyam da gördüm kii sorma
yrhmdv__ Emine123kuzu herkesin bunyesi farklidir herkesde ayni belirtiler olamaz tabii..hic bi belirtisi olmadan sadece adeti gecikince sadece testnyapibda hamile oldugunu 9yrenen o kadar insan varki..sadece stress yapmamak gerek stress kotu etkiliyor..takmamak lazm kafaya iliski yasarken..
Mucizebekliyorum2 Emine123kuzu ilk beş dk içindeki test doğruluk verir canım sonra koruma çizgisi çıkar çok fazla yaptım bunlardan 5 senedir birde kaset testler okadar erken sonuç vermez erken gebelik testi ancak sonuç verir bu kadar erken neden denedinki kanda bile yanılma olabilir nerdeyse bir hafta var merak ediyosan erken gebelik test al derim. Bu testte çizgi falan göremedim
Emine123kuzu Mucizebekliyorum2 işte rüyamda gördüm deneyeyim negatifi görür otururum yerime umutlanmam dedim 😂 elime yüzme bulaştı bu testle. Nasip napal beklerim hakkımızda hayırlısı
yrhmdv__ Emine123kuzu valla kuzum cok okudum ben burdan adete 7gun kala sadece kaset test yaparak hamile oldugumu oyrenen cok insan var..erken dollenme oldugu zaman adetden once hep cikar bizdede belki cok yeni ondan silik gibi cikmis
Emine123kuzu yrhmdv__ gelde bunu hayata geçir. Artık nasip işi napalım canım. Bünyeden bünyeye değişir bende burada okuyorum 10 gün öncesinden bir hafta önceden olanlar var diyorum ama acele etmişim olsun
Mucizebekliyorum2 Emine123kuzu sabırsızlandın demek😊 sen biraz daha bekle bence en azından iki üç gün öyle erken gebelik yap ozaman daha net bir sonuç verir hem adetin yaklastığı için hemde erken gebelik testi olduğu için varsa çıkar
Mucizebekliyorum2 Emine123kuzu birde erken öğrenmek emin ol daha stresli sürekli beta baktır kese oluştumu kalp atışı başladımı bir sürü sıkıntı
Emine123kuzu yrhmdv__ İnşallah dediğin gibidir sonradan belirginlesir hayırlı haberler alırız bir ümit bekliyoruz ikimizde. Olur insallah ❤️
Emine123kuzu Mucizebekliyorum2 öyle yapayım kendimde çok aceleci sabırsız biriyim bu konuya da nüfuz etti 🤭 erken gebelik alırım,birazda zaman geçsin kaptırmayayım kendimi