1PrensAnnesi semabrcn tam 29 haftadayken mideme tekmeler başladı döndü kesn dedm doktor 30da onayladı❣
semabrcn annelikguzel hissedebilirsiniz belki ama ultrasonsuz emin olunamıyor. 34. haftadayım hala dönmedi sezeryan yolu görünüyor bi umut bekliyorum belki döner diye
Leylaa16 1PrensAnnesi ayyy hadi ya ben 28+1 im iki.gündür midemden vuruyor tekmeleri ara ara ama tabi. Bazen asagidan bazen midemden vuruyor dönmüş müdür?
semabrcn YamacDemirinAnnesi o zaman umudumu kaybetmiyim 34.ün içindeyim ön arka yönlü dönmüş ama baş aşağı hala dönmedi🙏🏻😅
Hicret44 semabrcnsl#1652948 ben 34+5 im saglik problemimden dolayi sezeryan olcam Normal dogum icin ilk olarak kendne guvenmen lazm yapablrm dyosan ne olursa olsun dene onun haricinde yuruyus yap esinle iliskiden kacnma 😊
ArifeKarabulutolu semabrcn benim 20. Haftada kontrole gittik başı aşagıdaydıı tepe üstü duruyormuş inşlh bizim ki de düzelmiştir😂😂
semabrcn ArifeKarabulutolu 20 hafta gebeliğin tam ortası pozisyonu için endişelenmeyin 30a kadar bol bol dönecek yeri de geniş oh mis😍
semabrcn ArifeKarabulutolu doktorların söylediği 28 30 haftadan itibaren yavaş yavaş dönmesi 34 36 haftaya kadar çok küçük ihtimal dönebiliyormuş ama yeri daraldıkça ihtimal de azalıyor tabi. bazen son haftada bile döndüğü görülüormuş ama %1 ihtimal falan bu. 30itibari ile dönmesi rutine en uygun olanı ama bebiş kendisi karar verecek tabi😍
Leylaa16 1PrensAnnesi ayy hayırlısı ile inşallah. Normal istiyorum ya dönmesi iyi olur. Nasip bakalim