Ozleemm22 Kızlar pazartesi günü gebe olduğumu öğrendim şiddetli kasık ağrısıyla dün hastaneye gittim kimyasal gebelik geçirdiğim söylendi. O kadar çok kötü oldum ki sevincini yaşayamadan üzüntüsü geldi :(
Ozge_ozge Ozleemm22 aynı şey Ekimde benim başıma geldi 1 hafta içinde hamile olduğumu öğrendim betam hiç yukselmedi aynı hafta sonunda düşük yaşadım nasip kuzum sıkma canını bu ayda umutlanmistim ama adet oldum bugün hayırlısı ne zamnsa o zamn olsun
Tugcakir Ozleemm22 geçmiş olsun canım aynı durumu mayıs ayında bende yaşadım 5 ay sonra tekrar hamile kaldım çok moral bozup kendini üzme
Deletedmom_7 Ozleemm22 aynı durumu geçen ay ben de yaşadım. Ama hiç üzülme kuzum kimyasaldan sonra çok çabuk gebe kalınıyor. Bir hafta sonra yeniden hamile kaldım. Kimyasaldan sonra bir daha adet olmadım. Şu anda sağlıklı bir gebeliğim var ❤️
Deletedmom_7 Ozleemm22 teşekkür ederim inşallah 🙏 Korunmayın kimyasal oldu diye düzenli birlikteliğinize devam edin olur Allahın izniyle
Drya55 Ozleemm22 bende yaşadım canım bir ay korundum diğer ay hamile kaldım sıkma canını insan üzülüyor ama sonra tekrar kalınca unutuyor