Ssemmaa Arkadaşlar son adet tarihi Eylül sonu olan arkadaşlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenebildi mi acaba ? 31 Ocakta randevum var umarım bebeğim gösterir.🤗
beyzanuruzumcu8087 Ssemmaa Benimki 24 Eylül kendisini göstermedi ama kıza benzettim dedi 14 haftalıkken gittim
Buseyllzr Ssemmaa son adet tarihim 10 Eylül 13.haftamda kızım olacağını öğrendim 17 haftalık kontrolumde de yüzde yüz olarak kız dendi 🤗
Ssemmaa @sedaozdemirr benimde son adet tarihimin başlangıcı 28 Eylül en son 13 haftalıkken gittim çok küçük demişti belli değil dedi umarım gidince gösterir sizin cinsiyet nedir:)
sedaozdemirr Ssemmaa 12 haftalıkken rutin kontrole gıtmıstım daha erken demıstı.16 haftalıkken gıttım Yuzde yuz erkek dedı,gosterdı yanı.Sizinde gösterır bence🤗🤗
Ssemmaa @sedaozdemirr hayırlısı ile İnşaAllah kızım 26.haftada gösterdi kendisini ikinci de bu şekilde nazlı olur göstermez diye korkuyorum:))
sedaozdemirr Ssemmaa Erkek olunca garantı verebılıyor da doktor,kızlar ıcın bıraz daha beklemek gerekıyor sanırım😄😄Hayırlısı olsun ınsallah
Ssemmaa @Smyye1B amin sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet önemli değil sadece acaba bir prensesim mi olacak bir prens mi geliyor düşüncesi heyecanlandırıyor:))