Denizmrt Funday35 haklısın canm teşekkür ederim detaylı bilgi için 🙏🥰 Allah bağışlasın yavrunu ömürlü olsun 🙏
bayatkahve Denizmrt benim hamileliğimin başından beri (37. Haftadayım) hem vajinal hem abdominal bakılıyor. Ayrıca zararı olsa doktor niye baksın. Böyle diyenlere hemen itibar edip, stres olmayın.
Aras123N Denizmrt ilk başlarda görülmediği için vajinal muayene yaptı doktorum şu an 34. Haftadayiz çok şükür bişey olmdi içinizi ferah tutun 🤗
dilaraulusoy Denizmrt canım yok öyle bişey yurt dışında 12. Haftaya kadar vajınal bakılıyor. Bana da bakıldı hiç bişey olmadı. Düşecek bebek düşer duracak olan durur.
adsmom Denizmrt hiç korkmayın mecbur o kadar çok vajinal ultrasona girdim ki. Çok şükür hiçbir zararı yok, siz doktorunuza güvenin 🌸
Papiiii Denizmrt banada 4 haftalikken vajinal yoldan bakildi minik gorundu iyikide bakilmis kanama alanimda varmishh normal uolla anlamayacaktim yoksa
halilinannesi Denizmrt Allah razı olsun 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 38+1 haftalığım çok şükür Rabbim sanada nasip etsin inşallah🥰🤗
benimmdunyamm Denizmrt of saçma sapan konuşmasınlar ablam da öyle dedi doktoruma güvenirim ben 2 kere baktı bir sıkıntı olmadı