Fatmaonur54 Denizmrt saçmalık doktorlardan kimse daha iyi bilemez ben yeri geldi 14 haftalik ken de vajinal ultrason da baktirdim çok şükür hiç bir sıkıntım olmadı 18 haftaligim herşey yolunda 🤲
yumer123 Denizmrt bazı insanlar ne kadar gereksiz ya seninki oldu diye baskasidami olacak insanlarin icini daraltiyorlar bisey olmaz canim merak etme doktor gerek gormus yapmis baskasina bakma
Denizmrt yumer123 aynen canm yok herseyt Allah’tan ya böyle düşününce başkasına bakmamak lazm dediğin gibi 🥰🙏
Denizmrt ipekveatlas detaylı bilgin için teşekkür ederim canm 🙏 inşallah böyle yorum duyunca bnde tedirgin oldum baya ama burda okuduklarmdan sonra baya rahatladm Rabbime emanet inşallah 🙏
Denizmrt 3mlek2bebkannesi sağ Salim kucağına al inşallah bebeğini 🥰🙏 inşallah bakalım bnde böyle okudukça rahatladm 😌
MrsTekin Denizmrt Hiç ama hiç bir alakası yok düşükle o malesef denk gelmiş sadece hangi doktor zararlı olabilecek bir işlem yapar ki bana defalarca bakıldı hiçbirşey olmaz aşağıdan çok daha net görüyor kafani takma canım hamileliğin tadını çıkar 🙂
Denizmrt MrsTekin saol canm inşallah 🥰 öyle yapcam İnşallah sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi hayırlısı ile 🙏🥰
Denizmrt Mozarella ya aslında erken gittim ama okadar meraktaym ki inan sabremedm 😌 inşallah 2 hafta sonra tekrar gel dedi kalp atışını ve bebeği görürüz 🙏🥰
Barisinannesi Denizmrt hayir bi zarari yok tecrubeyle sabit herkese herseyi demeyin inanin herkes akil vermeye calisiyor 🤯 akliniza takilanlari sorun sadece elinizi verip kolunuzu kaptirirsiniz yoksa bu akil verenlere
Denizmrt Barisinannesi 😊 en güzeli fazla dikkate almamak denilenleri 🙂 herşeyin en hayırlısı inşallah 🥰🙏
babynil @Denizmrt ben asilama oldum gittigim doktor hep vajinal bakti yani yumurta olusurkende kese olusmaya baslarkende. Zararli olsa tedavi yapan doktor bakmaz yani hic bir zarari yok
Sema23- Cigdemm1 benimde 6+4 karından baktı görmedi. Alttan baktı kese gözüktü bebek yoktu. Kesem 14 mm olmuştu. Sizinde öyle mi oldu? Şimdi iki hafta sonra tekrardan gidicem. İnşallah görünür bebeğim.
Cigdemm1 Sema23- benim bebek gözüktü kalp atışı da var dedi ama dinleyemedik vajinal baktığı için bana da iki hafta sonra gel dedi atın 7sinde gideceğim