Nilveannesi Melisth ben de 4,5 aylık hamileyim. Aynı durum bende de mevcut. Doktorumla görüştüm, gayet olağan bir durummuş. Önemli olan süt geldiği zaman sıkmamanmış, sıktığın zaman vücut Doğum gerçekleşti bebek doğdu zannedip süt üretimine devam ediyormuş.
Melisth Ilkgozagrimiz Mervekrgl acaba progestani cok kullaniyorum prolaktin hormonum mu yukseldi ki dersiniz
Mervekrgl Benimde geliyo bazen su gibi bişey bazende süt gibi sarı veya beyaz renkte. Bende 20 haftalığım
Mervekrgl Melisth onu bilmiyorum ama bende ilk geldiğinde noluyo diye bi korktum sonra internetten araştırdım gerçekten herkeste olan doğal bişeymiş zaten genelde bu haftalarda başlarmış. Benim de zaten 17. Haftamda gelmeye başladı
Derin_34 Progestan kullanmıyorum ben. Şuan 4,5 aylık hamileyim ve üç gündür benimde süt gibi birşeyler geliyor ara ara 😊 Normal zannediyodum değil mi yani anlıyamadım
Melisth Yarin doktora gidicem inşALLAH bakalim normal der umarım sizin gibi beyaz geliyo ama atletime bakiyorum sarimsi oluyo rabbim beterinden korusun...