Gzmhsyn Kızlar 36. Haftadayım sezeryan doğum olursa 14 şubata denk geliyor doktorumla konuşup 14 şubatta doğum olma şansı var mı diye tabi aksi bisey olmadığı sürece siz nasıl düşünüyorsunuz 😍
Cokistersengelerbence Gzmhsyn 36+3tem bende. bu hafta ne zaman gelir dedim daha var dedi🤣net birşey söylemedi
omerim32 Gzmhsyn bende 14 subatı dusunuyordum sonra yengem dedı kı cocuga 14 subatta ayrı hedıye alsınlar dogum gününde ayrı alsınlar 14ü isteme dedı😁😁
Gzmhsyn Cokistersengelerbence normal mi istiyorsun belki ondan demiştir normal bende beklesem mart başı demişti
Cokistersengelerbence Gzmhsyn yoo istemiyorum 🤣korkuyorum normal doğuramayacağımı düşünüyorum. Zaten bebişimin kafası hala yukarda 😀
Gzmhsyn omerim32 banada öyle dediler bende hangi erkek yada biri iki üç gün için ayrı hediye alır ki dedim daha 14m şubatta ikisini bir kutlayalım derler öyle olsa 😁
omerim32 Gzmhsyn benımkıde erkek elım kızına ıkı kere hedıye alacak kız da ogluma alsın😁😁 acaba 22 sıjı mı beklesem😁
Gzmhsyn Elfgrcn anam en zor şeyi istiyorsun bekle bekle sabır kalmadı sanki kendimi bildim bileli hamileyim gibi 🤣
Elfgrcn Gzmhsyn hahah bide bana sor karnımı dürteliyorum hadi kız daha gelmiyo musun diyorum ama ckss cevap yok 😂😂
Mayacm Gzmhsyn bende yarın gıdıcrm ve 14 subat ıcın konuscam sezeryan ıstıcem suan 36+2 yiz bakalım ☺️