Herkese merhaba şuan oğlum kucağımda yazıyorum hikayemizi 39+6 haftalık olmuştuk büyük gündü sabah kalktık annem eşim kaynanam çıktık yola bende duygular karmakarışıktı bi heyecan bi ağlama bi korku hepsini yaşadım birde uyuyamamştım heyecandan vardık saat 8.3 ta beni Dogumhaneye aldılar üzerime ameliyat elbisesi verdiler giydim sonra nst ye bağlandım serumlar verildi benden önce 2 kişi vardı onları bekledim saat 2 gibi gelip beni aldılar ameliyathane öyle korktuğum gibi bi yer değildi beyaz ferah bi odaydı ama buz gibiydi doktorlarda gelmişti hepsi öyle iyilerdi ki çok sakince anlattılar aşama aşama şimdi iğne yapılacak bu yapılacak diye 3 kişi tuttu iğne yaparken canım yandı biraz daha sonra beklediler iyice uyuşmayı ondan sonra sonda takmışlar ben farkında bile değildim 2 .30 ta başladılar 2.55 te yavrumun sesini duydum o ağlıyo ben ağlıyorum bi yandan titriyorum bebek doktorları götürmüş oksijen vermişler özel hastanedeki gibi getirip koymadılar gögsüme benim ameliyat 4 te bitti götürdüler bekleme yerine yavrum iyimi çok korktum ağlama sesi oglumunmuydu bilmiyorum sonra baktım getirdler emzirdim ne mucize bi duyguymuş biliyormusunuz 21 gün oldu bugün hala inanamıyorum Elhamdülillah doğum sırasında sizlere ve herkes için dua ettim doğum sonrası bizi 4 kişilik odaya aldılar biz 2 kişilik 50 tl olanı istemiştk kalmamış artk mecbur öyle oldu ama her kafadan bi ses çıktı yok kaynanam geldi süt yokmu yetmiyormu şöyle böyle yok 5 kişi göğsümü tutuyo emzirmeye çalışıyor herkes karıştı psikolojimi bozdular 2 gün kaldık hastanede dikişler estetik dikiş oldu sadece ilk ameliyat sonrası başladı ağrı ama ağrı kesici yapıyorlardı sonra şükür zor geçmedi ayaklanmam zor olmadı çünkü hep burda okudum yürümek iyi geliyo elimden geldiğince güçlü olmaya çalıştım şükür Rabbime iyiyiz oğlumda kilo kaybı oldu mama aldırdılar bazen verdik hastanede sonra gerek görmedik çok şükür sütüm geliyor kötü bi lohusalık geçiriyorum çok ağladım bu süreçte çevre yüzünden anlayışsız insanlar yüzünden ama inşallah dahada toparlanıcam çoğu göbeğim gitti kızlar merak etmeyin kalmyo öyle ama bende hiç oturmyyorum günde 5 litre su içiyorum ilk 10 gün annem geldi arada kaynanam ugruyo eşim 20 gün izin almıştı iyi oldu ama artk tek bakıyoruz eşimle bebiş aglayınca bende çok ağladım onu öyle görmek gaz sancısı mahvediyor damla istedik vermedi doktor tembel olur dedi bağırsakları 2 düşük sonrası oğluma kavuştum hep inandım çok dua ettm elhamdülillah inşallah sizlerde sağlıkla kavuşun bebişlerinize Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu 9 eylül üniversitesi hastanesinde oldu doğum birde karnıma bastıran kum torbası koyan olmadı kızlar