Melek40 Az önce çatı muyanesi oldum hiçbir sıkıntı yok dedi doktor açıklıkta ypk eve geldim kanamam olmuş sizce normal mi korktum şuan 38 haftalığım bu arada
zeeynepp19 Melek40 çatı muayenesi sonrası kanama oluyor sanırım burda okumuştum birkaç kişide ben olmadım ama bilmiyorum o yüzden
Reyhan1453 Melek40 evet oluyo ben iki gun oldum doktor normal dedi ikinci cati muayenesindede geldi hatta ama ilki jadar degil
Deletedmom_289 Melek40 normal diye duydum ama yine de doktora bildirmelisin . Yine sen 38 haftalık olmuşsun bana 36 da yapacağını söyledi eger kanama olursa korkarım cunku çok erken 🤢
yigiterenc Melek40 bana oldu 1 gün sürdü. Doktor regli gibi aktif kanama değilse akıntı gibiyse sorun yok dedi. Koyu kirmizi kahve rengi sümüksü yapıda geldi. 1 günde tamamen durdu daha da gelmedi.
Melek40 yigiterenc bende aradım şimdi doktorumu geçmezse ve rengi koyulaşırsa gelin dedi . Açılmam falan yoktu doğum olurmu ki devam ederse şuan çok korktum açıkcası 🥺
yigiterenc Melek40 5 gün oldu doğum başlamadı benim. Ama çatı muayenesinden tetiklenebiliyormuş diye duymuştum. Valla benim çok zor geçti muayenem sezaryene karar verdim ben :)
Melek40 yigiterenc valla bende kara kara düşünüyorum nasık doğuracam diye benimde canım çok yandı . Kanamam da devam ediyor pıhtı şeklinde hemde ama herhangi bir sancım falan yok bilmiyorum
yigiterenc Melek40 kimseyi de korkutmak istemiyorum da doktor bana sen normal doğurma dedi :)) titreyerek muayene masasini deviren ilk insan olabilirim :)