Deletedmom10846 Oğluma isim bulamadım. Hiçbir isim içime sinmiyor Çağan a uyumlu ikinci isim önerir misiniz lütfen 🥰
berna1822 Deletedmom10846 ben de 27 haftalık hamileyim 2. De erkek Uras Kaan düşünüyorum büyük oğlumun adı Eymen.. eymenle uras anlam olarak benziyor hayırlı uğurlu şanslı 🥰 oğlunuz uras nasıl bir çocuk sakin mi yaramaz mı 😅 yağız Aras ismi de çok uyumlu olur size şimdiden hayırla alın kucağınıza…
Deletedmom10846 berna1822 oğlumun ilk ismi daha baskın malesef çok Yavuz maşallah😅 yaramaz diyemem çok hareketli söz dinler çok akıllıdır ama asla sakin bi çocuk değil. Uras çok şık bi isim düşünün mutlaka😍Yağız Yavuz la çok yakın karışır diye istemedim aslında ilk Yağız ismini düşünmüştüm. Çok uyum rahatsız etti içime sinmedi. Sonra Çağan a takıldım. Aras ismi de at kılı anlamına da geliyor o yüzden Uras koydum büyük oğluma 🥰 amin inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏻
O16fk Biz çağan ve karan arasında gittik geldik karan Alp koyduk diğer seçenekte çağan Alp olmasıydı. Bence Alp ikinci isim olarak çok yakışıyor tüm isimlere